Сухий корм беззерновий з ягням і сочевицею для собак різних порід на всіх стадіях життя 11.4 кг T26_(11.4kg)

Код товару: 248273403
Сухий корм беззерновий з ягням і сочевицею для собак різних порід на всіх стадіях життя 11.4 кг T26_(11.4kg)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Nutram NutramВиробник

Високопротеїновий сухий корм, що не містить зернових, з ягням і сочевицею для собак і цуценят. Забезпечує улюбленця всіма вітамінами, мінералами та поживними речовинами, які необхідні йому для довгого і здорового життя. Максимально наближений до натурального раціону собак, 100% холістик формула. Переваги: Являє собою цілісний, мультикорисний раціон, який зміцнює і підтримує здоров'я Вашого улюбленця на будь-якому етапі його життя. Замість високоглікемічних зернових культур корм багатий на якісний протеїн з натуральними волокнами: сочевицю, нут і зелений горошок. Містить достатню кількість жирної кислоти Омега-3, завдяки чому у собаки підвищується імунітет, поліпшуються розумові здібності, а також шкіра і шерсть. Включає в себе всі необхідні амінокислоти, що сприяють утворенню у собаки міцної мускулатури і збереженню її тонусу. Збагачений потужний антиоксидантний комплексом, що складається з вітамінів А, Е, С, D3, бета-каротину, розмарину і селену, які захищають організм улюбленця від небажаних захворювань З додаванням гарбуза, кореня цикорію і лляного насіння, які м'яко стимулюють активність кишечнику тварини. Високий вміст натуральної клітковини допомагає підтримувати гарне самопочуття улюбленця при будь-яких навантаженнях Мідії є джерелом чистого глюкозаміну, який необхідний собаці для профілактики проблем з суглобами Холістик рецептура: не містить пшеницю, кукурудзу, картоплю чи сою.

Типовий аналіз білки 30%, жири 16%, зола 7,5%, клітковина 6%, вологість 10%, калорійність 380 ккал/100гр кальцій, 1,2% фосфор 0,8%

Склад: Філе ягняти без кісток (19,3%), дегідроване м'ясо ягняти (19,2%), сочевиця (15%), зелений горошок (15%), нут (14,8%), гороховий білок, масло каноли, натуральний ароматизатор (бульйон), яблука, лляне насіння (0,88%), горіхи сквош, гарбуз (0,55%), броколі, лобода, морська сіль, DL метіонін, холін хлорид, корінь цикорію (пребиотик), водорості, вітаміни і мінерали (вітамін Е, вітамін А, вітамін D3, вітамін B3, вітамін С, вітамін B5, вітамін В1, вітамін В2, бета-каротин, вітамін B6, вітамін B9, вітамін B7, вітамін В12, цинк протеінат, сульфат заліза протеінат, оксид цинку, міді протеінат, сульфат міді, марганцю протеінат, оксид марганцю, кальцію йодат, натрію селеніт), шпинат, юка Шидигера, зеленогубі мідії (0,05%), сушений розмарин.

Корм призначений для собак і цуценят на всіх етапах життя. Давати щодня з урахуванням ваги і фізичного навантаження улюбленця. Дотримуйтеся норм годування, зазначених в таблиці на упаковці Враховуйте, що споживання корму під час вагітності може збільшуватися в 1,5-2,5 рази. Корм досить збалансований, тому додаткові вітаміни або мінерали не потрібні. Слідкуйте, щоб у улюбленця завжди був доступ до чистої свіжої води. Зберігайте корм в закритій упаковці в прохолодному, сухому місці.

Залишити відгук проСухий корм беззерновий з ягням і сочевицею для собак різних порід на всіх стадіях життя 11.4 кг T26_(11.4kg)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
Немає в наявності