Сухий корм Acana Wild Coast 2 кг для собак всіх порід і вікових груп (оселедець, камбала, хек) (a56220)

Код товару: 249309703
Сухий корм Acana Wild Coast 2 кг для собак всіх порід і вікових груп (оселедець, камбала, хек) (a56220)
  • 1 281 12 1 127 кешбек 14,09
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Acana AcanaВиробник

Сучасні собаки не тільки можуть харчуватися, як їх дикі предки, це їм необхідно, щоб залишатися здоровими.

Корм Acana Wild Coast містить виловлену на волі біля узбережжя острова Ванкувер рибу, яка доставляється на наші фабрики СВІЖОЮ і ЦІЛІСНОЮ, зберігає всю свою користь і смак.

Корм не містить высокогликемического зерна, багата повноцінним рибним білком і Омега-3 жирними кислотами для збереження відмінного здоров'я.

Міститься в кормах ACANA низкогликемический різаний овес сприяє підтримці стабільного рівня цукру в крові і перешкоджає відкладенню жиру.

Сучасні собаки анатомічно нічим не відрізняються від своїх диких предків.

Ми переконані, що і харчуватися вони повинні так само.Як дізнатися, чи відповідає корм вашої собаки стандартам біологічного відповідності — Biologically Appropriate™? Це просто — дайте відповідь на три питання про м'ясо.

Як багато м'яса? Acana Wild Coast не містить концентратів рослинного білка і на 50% складається з риби — це практично в два рази більше, ніж у більшості традиційних кормів для собак.

Скільки свіжого м'яса? Корм ACANA на 1/3 складаються СВІЖОГО м'яса, джерела найважливіших поживних речовин в найбільш засвоєній формі, а на 2/3 — з дегидратированного м'яса або жиру, концентрованих джерел тваринного білка.

Скільки видів м'яса? Acana Wild Coast містить три види свіжої риби у співвідношенні WholePrey™ («видобуток цілком»), включаючи м'якоть, нутрощі і хрящі, які служать натуральним джерелом корисних речовин.

Тихоокеанська оселедець свіжа і цілісна канадського узбережжя північної частини Тихого океану.

Стрелозубая камбала – свіжа і цілісна канадського узбережжя північної частини Тихого океану.

Сріблястий хек – свіжий і цільний з канадського узбережжя північної частини Тихого океану.

У природі не існує синтетичних харчових добавок, і хижаки, включаючи вовків і собак, задовольняють потреби свого організму, поїдаючи спійману здобич цілком; м'язове м'ясо є джерелом білка; печінка, нирки і рубець — вітамінів і мінералів; кістки та хрящі — кальцію і фосфору Тільки 5 добавок | натуральні корисні речовини Корм Acana Wild Coast багатий рибою і корисними компонентами у співвідношенні WholePrey™ («видобуток цілком»), які збагачують організм тварин натуральними живильними речовинами.

Це дозволяє обмежити синтетичні добавки вітамінами B5, D3, E, холіном і цинком.

Природою передбачено, щоб, поїдаючи видобуток, рибу або дичину цілком, хижаки, до яких відноситься і ваша собака, повністю задовольняли свої потреби в поживних речовинах.

Biologically Appropriate Свіжі канадські інгредієнти Робимо все самі Висушене м'ясо оселедця (24%), подрібнений овес (23%), свіжа цілісна оселедець (10%), свіжа цілісна камбала (6%), жир з оселедця (6%), масло каноли холодного віджиму, свіжий цілісний сріблястий хек (4%), червона сочевиця, зелений горошок, зелена сочевиця, боби гарбанзо, жовтий горошок, цілісний овес, в'ялена на сонці люцерна, клітковина сочевиці, висушена ламінарія, гарбуз, мускатний гарбуз, пастернак, капуста Кале, шпинат, морква, яблука, груші, ліофілізована оселедець (0,1%), журавлина, чорниця, корінь цикорію, корінь куркуми, розторопша, корінь лопуха, лаванда, корінь алтея, шипшина.

Добавки (1 кг) вітамін е, холіну хлорид, цинку хелат, вітамін B5, хелат міді.

Інгредієнти кормів АКАНА визнані «придатними для вживання в їжу людиною» і доставляються на наші, відмічені нагородами, канадські кухні свіжими кожен день! Гарантований аналіз Сирий протеїн (хв.) 29% Жир (хв.) 17% Клітковина (макс.) 5% Вологість (макс.) 12% Кальцій (хв.) 1.10% Фосфор (хв.) 0.90% Вуглеводи 29.50% Омега-6 2.40% Омега-3 1.40% ЕПК (хв.) 0.30% ДГК (хв.) 0.40% Лінолева кислота 2.20% Глюкозамін (хв.) 700 мг/кг Хондроітин сульфат (хв.) 900 мг/кг Енергетична цінність 3493 ккал/кг або 419 ккал на чашку 250 мл (120г), де джерелом 30% енергії є протеїн, 30% фрукти і овочі, 40% жир.

Залишити відгук проСухий корм Acana Wild Coast 2 кг для собак всіх порід і вікових груп (оселедець, камбала, хек) (a56220)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки