Сухий беззерновой корм для стерилізованих, літніх кішок від 8 років з лососем Grain Free Salmon Sterilised 8+ (OAK46292)

Код товару: 248963903
Сухий беззерновой корм для стерилізованих, літніх кішок від 8 років з лососем Grain Free Salmon Sterilised 8+ (OAK46292)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

OAK'S FARM OAK'S FARMВиробник

Для схильних до ожиріння літніх кішок виробник OAK'S FARM розробив спеціальний корм з крілем.

Продукт збалансований і не викликає алергічних реакцій.

Завдяки мікроелементам і вітамінам, що входять до складу, забезпечується нормальна життєдіяльність організму тварини.

Опис Продукт розроблений з урахуванням особливостей організму літніх кішок у віці від восьми років, які страждають від ожиріння через стерилізації і порушеного обміну речовин.

Продукт складається з лосося, який легко засвоюється і насичує клітини білками і вуглеводами, даючи енергію і сприяючи нормальній роботі внутрішніх органів.

Завдяки амінокислотам Омега-3 поліпшується стан шкіри і шерсті, нормалізується робота нервової системи, покращується робота мозку і зміцнюється імунітет.

Склад До складу корму входить: 46% сушеного і дрібно подрібненого лосося. Пластівці, виготовлені з картоплі. Пташиний жир. Шматочки буряків цукрових. Дріжджі пивні. Льон. Масло лосося. Цикорій. Целюлоза. Шавлія. Чай зелений. Екстракт юки.

Подрібнена в борошно календула В якості добавок виступають вітаміни А, Е і D, залізо, кальцій, натрій, йод, мідь, цинк, марганець, таурин, L-карнітин, розмарин, токоферол і антіслежіватель клиноптилолит.

Продукт складається на 31% з сирого білка, 3% сирої клітковини, 12% жиру, 8,7% золи, 1,1% кальцію, 0,9% фосфору, 0,7% калію, 0,06% магнію, 0,45% натрію, 0,89% Омеги-3, 2,31% Омега-6.

Денна норма Виробник рекомендує давати корм літнім тваринам з розрахунку їх маси тіла: Вага Норма корму в день від 1-2 кг 22-47 р 2-3 кг 47-61 р 3-4 кг 61-74 р 4-5 кг 74-86 р 5-6 кг 86-97 р 6-7 кг 97-108 р 7-8 кг 108-118 р Норма споживання корму коригується по потребам і особливостям тварини.

Також корм можна поєднувати з іншими продуктами, які любить кішка.

Залишити відгук проСухий беззерновой корм для стерилізованих, літніх кішок від 8 років з лососем Grain Free Salmon Sterilised 8+ (OAK46292)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки