Sentry PurrScriptions Plus СЕНТРІ ПУРСКРІПШНС ПЛЮС краплі від бліх і кліщів для котів вагою від 2,2 кг від 2,2 (SP21117)

Код товару: 250829703
Sentry PurrScriptions Plus СЕНТРІ ПУРСКРІПШНС ПЛЮС краплі від бліх і кліщів для котів вагою від 2,2 кг від 2,2 (SP21117)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

Додаткові властивості

  • Артикул
  • SP21117
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

SentryВиробник

Краплі від бліх, комарів і кліщів для котів Sentry PurrScriptions Plus — п'ятисторонній захист вашого вихованця від паразитів! 1 піпетка засобу очистить кота від бліх і кліщів, вб'є не тільки дорослих особин бліх, а й знищить їхні яйця та личинки.

Крім того, ще цілий місяць ваш улюбленець буде в безпеці, зокрема й від укусів комарів.Чому варто купити краплі від бліх і кліщів для котів Sentry PurrScriptions Plus:вбивають і відлякують бліх і кліщів;вбивають яйця та личинки бліх;відлякують комарів;тривала пролонгація: 1 піпетка — 1 місяць захисту;містять ефективний інсектицид піретроїд III покоління — ЦЕЙФЕНПРОКС, який має дуже низьку токсичність для котів;склад містить ПІРІПРОКСІФЕН — регулятор росту паразитів, який вбиває яйця та личинки бліх;безпечні для кошенят від 12 тижнів і вагою понад 2,2 кг;швидко сохнуча формула;призначені тільки для котів.ВАЖНО! Чутливість може розвинутися після використання Дикого пестицидного продукту для тварин.

Помітивши ознаки прояву підвищеної чутливості, ретельно купуйте вихованця з м'яким мийним засобом і сполосніть великою кількістю води.

Якщо симптоми не зникнуть, проконсультуйтеся з ветеринаром.Тільки для НАРУЖНОГО застосування!ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Ціна за краплі на холку від бліх і кліщів для котів Sentry PurrScriptions Plus вказана за 1 піпетку!Форми випуску:3 піпетки по 1,4 мл у пакованні (арт.

19817) на 3 застосування;6 піпеток по 1,4 мл у пакованні (арт.

21117) на 6 применений.Якщо вага вашого вихованця менш ніж 2,2 кг, рекомендуємо купити краплі на холку Sentry PurrScriptions Plus для котів до 2,2 кг.

Не діліть вміст 1 піпетки на кількох тваринах!МЕРИ ЗАПОБІЖНІ 1. НЕ застосовувати для кошенят віком до 12 тижнів. 2. Не застосовувати для тварин вагою менш ніж 2,2 кг. 3.

НЕ купуйте вихованця впродовж доби з моменту використання крапель. 4.

Не використовуйте препарат частіше ніж 1 раз на місяць. 5.

Якщо ви маєте інші тварини, ізолюйте від них оброблену тварину та не дозволяйте їм вилизувати один одного до повного висихання препарату на шерсті. 6.

Перед використанням крапель на ослаблених, літніх, хворих, вагітних тварин, які годують, проконсультуйтеся з ветеринаром. 7. Деякі ліки несумісні з пестицидами.

Перед тим, як використовувати продукт на тварині, що вживає ліки, проконсультуйтеся з ветеринаром. 8.

Уникайте потрапляння продукту в очі та рот тварини.

Залишити відгук проSentry PurrScriptions Plus СЕНТРІ ПУРСКРІПШНС ПЛЮС краплі від бліх і кліщів для котів вагою від 2,2 кг від 2,2 (SP21117)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки