Schesir МИКС ОСТРОВА ФИДЖИ натуральные консервы для собак, набор 4 шт х 150 г (065011)

Код товару: 249037503
Schesir МИКС ОСТРОВА ФИДЖИ натуральные консервы для собак, набор 4 шт х 150 г (065011)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Schesir SchesirВиробник

Блакитні лагуни, теплий пісок, химерні ландшафти, безконечне тепле літо – рай на Землі існує! Думки про відпочинок на островах Фіджі, розсипаних діамантовим кольє в Океанії, зігрівають душу і тривожать уяву.

У місцевому меню представлена індійська, японська, китайська і малазійська кухні, де кожен гурман обов'язково відшукає своє улюблене блюдо також, як асортимент консервів Шезир задовольнить смаки найвибагливіших домашніх улюбленців.Набір консервів для собак Шезир МІКС ОСТРОВИ ФІДЖІ включає 4 різних смаку на основі м'яса курки і тунця.

В кожній банці цього набору – тільки найкращі шматочки риби або курячого філе в нежнейшем желе, приготовані на пару і оброблені вручну.

Ваш вихованець по достоїнству оцінить преміум якість цього вологого корму, який може використовуватися як чудова добавка до основного раціону собаки.Консерви рекомендуються для дорослих собак всіх порід.

Крім того, набір включає консерви для цуценят з куркою і тунцем, які чудово підійдуть для молодих і активних вихованців і, природно, для цуценят віком від 1 до 12 місяців.Чому варто купити консерви для собак Шезир МІКС ОСТРОВИ ФІДЖІ в наборі:100% натуральні інгредієнти;чудовий смак; кожен інгредієнт ретельно відбирається, обробляється вручну і готуватися на пару; для приготування консервів використовують продукти такого ж якості, що при виробництві продуктів для людей; тунець – найбагатше джерело тваринного білка, за ступенем засвоєння та перетравності він є чемпіоном серед всіх видів риб, містить багато вітамінів і мінералів (залізо, фосфор, магній, калій, йод, селен, вітаміни В12, В6, D, А, РР і ін), амінокислот, антиоксидантів, сприяє зміцненню імунітету; філе курки – цінне джерело легкозасвоюваного тваринного білка з багатим складом вітамінів і амінокислот в необхідних пропорціях для вашого вихованця; шинка – варена нежирна свинина, приготовлена з натуральними ароматизаторами, в консервах використовується як пікантне доповнення смаку; алое додається в якості начинки для додання додаткового смаку консервів і як джерело клітковини, володіє жовчогінним засобом, стимулює імунну систему і корисно для слизової оболонки кишечника (робить її менш чутливою до проходження токсичних речовин, скорочуючи вірогідність поява шкірних висипань); овочеве желе формує апетитну консистенцію; склад збагачений вітамінами А, Е, D3 для підтримання здоров'я і активності вихованця; без додавання барвників та консервантів.В магазині ZooBonus ви можете купити консерви Шезир для собак з набору МІКС ОСТРОВИ ФІДЖІ окремо, а також доповнити його новими смаками на свій вибір: - арт. 712530 – тунець в желе; - арт. 712554 – курка з шинкою; - арт. 712622 – тунець з алое; - арт.

712639 – курка з алое.Не пропустіть можливість побалувати вашого вихованця смачними і корисними натуральними консервами Schesir!.

Залишити відгук проSchesir МИКС ОСТРОВА ФИДЖИ натуральные консервы для собак, набор 4 шт х 150 г (065011)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки