Savic Hamster Plaza Савік ХАМСТЕР ПЛАЗА велика клітка для хом'яків 100х50х50 см (5077_9201)

Код товару: 250760903
Savic Hamster Plaza Савік ХАМСТЕР ПЛАЗА велика клітка для хом'яків 100х50х50 см (5077_9201)
  • 6 950 6 602 кешбек 82,53
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Savic SavicВиробник

Клітка Savic Hamster Plaza – простора велика клітка для 1 сирійського хом'яка або декількох хом'яків або щурів.

Клітка зручна в обслуговуванні, а наявність в комплекті базових аксесуарів створить основу для організації планомірного простору і комфорту для вашого вихованця або вихованців.Збірна конструкція клітини складається з великої пластикового піддону висотою 16 см, в який насипається наповнювач (підстилка), де хом'як зможе з задоволенням копатися і ховатися.

Зверху на піддон встановлюються панелі клітини, утворюючи конструкцію 100х50х50 див. Клітина забезпечує відмінний повітрообмін. Відстань між прутами – 9,5 мм.

Для легкого доступу всередину Savic Hamster Plaza встановлена велика фронтальна дверцята на 2-х засувках, яка відкривається горизонтально вниз.Другий рівень в клітці для хом'яків утворює простора пластикова кутова платформа.

Тут зручно розмістити обідню зону для гризуна з наддувним металевої годівницею і поїлкою (в комплекті).

Платформа кріпиться до прутів клітини за допомогою 4-х спеціальних фіксаторів (по 2 з кожної сторони).

Сходи-жолоб зі стилізованими рифленими ступенями дозволить хом'яку вільно підніматись на платформу і спускатися з неї, а також цей аксесуар служить додатковим упором для стійкості платформи.

Стоит отметить, что отлетный край платформы имеет несколько пазов для крепления лестницы, предоставляя вам варианты для наиболее оптимальной сборки конструкции с учетом внутреннего наполнения клетки для хомяков Savic Hamster Plaza.Все пластиковые детали и аксессуары клетки изготовлены из качественного безопасного нетоксичного гладкого пластика без бисфенола, который хорошо противостоит сколам и царапинам, а также легко моется.Клетка для хомяков Savic Hamster Plaza поставляется с аксессуарами:металлическая кормушка + металлический держатель с крючками для подвеса на прутья клетки – 1 шт.;безпечне тихе бігове колесо діаметром 18 см – 1 шт.якщо у вас великий сирійський хом'як, рекомендуємо придбати бігове колесо для великих гризунів Savic Rolly Giant ;автоматична поїлка об'ємом 150 мл з кронштейном для кріплення на прути клітки – 1 шт.;пластикова кутова платформа (1 шт.) з кріпленнями (2х4 шт.);пластикова сходи-жолоб – 1 шт.;невеликий пластиковий будиночок для хом'яка Hamster Iglo (15,5х12х11 см) з 2-ма гачками на тильній стороні для кріплення до прутів клітини.Габаритні розміри (ДхШхВ): 100х50х50 див.Відстань між прутами решітки: 9,5 ммКолір: світло-сірий (прути клітки)/антрацит (піддон).

Залишити відгук проSavic Hamster Plaza Савік ХАМСТЕР ПЛАЗА велика клітка для хом'яків 100х50х50 см (5077_9201)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки