Пилосос ROWENTA безпровідний X-Force 9.6 Animal, 200Вт, конт пил -0,4л, автон. робота до 45хв, HEF system 99,9%, червоно-чорний (RH2079WO)

Код товару: 246399903
Пилосос ROWENTA безпровідний X-Force 9.6 Animal, 200Вт, конт пил -0,4л, автон. робота до 45хв, HEF system 99,9%, червоно-чорний (RH2079WO)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

13 999 14 11 999 кешбек 25,25
12 999 11 999 кешбек 238

Характеристики

  • Номінальна напруга
  • Час роботи на одному заряді
  • Час повного заряджання
  • Турбошвидкість
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Rowenta RowentaВиробник
Особливості
Висока продуктивність
Постійна та сильна потужність всмоктування до 100 повітряних Ват для максимальної ефективності протягом тривалого часу та довговічна батарея з часом роботи до 45 хвилин для ефективного глибокого очищення.

Надлегкий дизайн

Тонкий і компактний бездротовий пилосос — лише 1,1 кг у ручному режимі — для надлегкого прибирання та повного комфорту день у день.

Розумне та оптимізоване прибирання
Виняткова продуктивність, покращена передовою технологією, з автоматичним регулюванням потужності всмоктування за типом підлоги для оптимізації результатів прибирання щоразу.
Прибирання скрізь
Відкрийте для себе новий спосіб пилососити з неймовірною легкістю завдяки інтелектуальному дизайну з гнучким стіком, щоб пилососити будь-де, не нахиляючись, і системою Power LED для прибирання пилу в місцях із слабким освітленням.
Ефективність у вас під рукою
Дисплей Smart Control показує залишок заряду батареї та сповіщує про необхідність очищення фільтра, а також дозволяє регулювати потужність відповідно до ваших потреб за допомогою 3 різних рівнів і режима Boost.
Аксесуари для догляду за домашніми улюбленцями
Прибирайте скрізь у домі, а не лише на підлозі, для різноманітного покриття з доступом до кожного куточка — і спеціальна турбощітка для прибирання  за домашніми улюбленцями.
Висока гігієнічність і фільтрація
Відкрийте для себе здорове та ретельне очищення з тривалим відділенням повітря та пилу та фільтрацією дрібного пилу, алергенів і пилових кліщів на 99,9%.
Велика ємність контейнеру 
Контейнер для пилу має велику ємність для менш частого спорожнення та легкого обслуговування.

Залишити відгук проПилосос ROWENTA безпровідний X-Force 9.6 Animal, 200Вт, конт пил -0,4л, автон. робота до 45хв, HEF system 99,9%, червоно-чорний (RH2079WO)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки