Пилосос ROWENTA безпровідний X-Force 9.6 Allergy, 200Вт, конт пил -0,44л, автон. робота до 45хв, НЕРА, чорно-фіолетовий (RH2037WO)

Код товару: 246399803
Пилосос ROWENTA безпровідний X-Force 9.6 Allergy, 200Вт, конт пил -0,44л, автон. робота до 45хв, НЕРА, чорно-фіолетовий (RH2037WO)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

12 999 11 999 кешбек 450
10 999 9 999 кешбек 375
13 999 14 11 999 кешбек 450

Характеристики

  • Час роботи на одному заряді
  • Час повного заряджання
  • Турбошвидкість
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Rowenta RowentaВиробник

Аккумуляторний пілосос Rowenta X-Force 9.6 Allergy RH2037WO
Flex: Ідеальне прибирання від підлоги до стелі

Більше не турбуйтеся через збирання з XForce Flex 9.60. Завдяки постійній потужності всмоктування до 100 повітряних Ватт для максимальної ефективності з часом та надлегкої конструкції – вагою всього 1.1 кг при використанні бездротового пилососу в ручному форматі – XForce Flex 9.60 забезпечує ідеальне поєднання продуктивності та комфорту.

Відкрийте собі унікальний досвід прибирання, доповнений фірмовими технологіями Rowenta: система гнучкого стику для доступу скрізь, не нахиляючись, дисплей Smart Control у реальному часі, автоматичне регулювання потужності всмоктування типу підлоги і т.д.
Висока продуктивність
Постійна та сильна потужність всмоктування до 100 повітряних Ватт для максимальної ефективності протягом тривалого часу та довговічна батарея з часом роботи до 45 хвилин для ефективного глибокого очищення.
Надлегкий дизайн
Тонкий та компактний бездротовий пилосос – всього 1.1 кг у ручному режимі – для надлегкого прибирання та повного комфорту день у день.
Розумне та оптимізоване прибирання
Виняткова продуктивність, покращена передовою технологією, з автоматичним регулюванням потужності всмоктування на кшталт підлоги для оптимізації результатів прибирання щоразу.
Прибирання скрізь
Відкрийте для себе новий спосіб пилососити з неймовірною легкістю завдяки інтелектуальному дизайну з гнучким стоком, щоб пилососити в будь-якому місці, не нахиляючись, і системою Power LED для прибирання пилу в місцях із слабким освітленням.
Ефективність у вас під рукою
Дисплей Smart Control показує залишок заряду батареї та повідомляє про необхідність очищення фільтра, а також дозволяє регулювати потужність відповідно до ваших потреб за допомогою 3 різних рівнів та режиму Boost.
Висока гігієнічність та фільтрація
Відкрийте для себе здорове та ретельне очищення з тривалим відділенням повітря від пилу та фільтрацією дрібного пилу, алергенів та пилових кліщів на 99.9%.
Велика ємність контейнера
Контейнер для пилу має велику ємність для менш частого спорожнення та легкого обслуговування.

Залишити відгук проПилосос ROWENTA безпровідний X-Force 9.6 Allergy, 200Вт, конт пил -0,44л, автон. робота до 45хв, НЕРА, чорно-фіолетовий (RH2037WO)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки