Пилосос Dyson безпровідний SV28 V11 EU 545Вт, конт пил -0.77л, автон. робота до 60хв, синьо-сірий (446976-01)

Код товару: 253168403
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Час роботи на одному заряді
  • Час повного заряджання
  • Регулювання потужності
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dyson DysonВиробник

Особливості: Працює від мотора Dyson Hyperdymium Обертається зі швидкістю до 125 000 об/хв, створюючи потужне всмоктування. Потужність без загасання Семиелементний нікель-кобальт-алюмінієвий акумулятор, що вставляється за допомогою клацання, забезпечує безперебійну роботу пилососа, щоб прибирати тут, там і скрізь по всьому будинку. 14 циклонів 14 циклонів створюють силу понад 79 000 г, щоб викинути мікроскопічні частинки, як-от пилок і бактерії, у відро для сміття. Удосконалена фільтрація всієї машини Повністю герметична шестишарова фільтрація Dyson затримує 99,99% частинок розміром до 0,3 мікрона. Акустична конструкція Розроблено для поглинання вібрацій і гасіння шуму, щоб знизити рівень шуму. Рядна конфігурація Двигун, контейнер і циклон розташовані на одній лінії, тому повітря надходить у циклони по прямій лінії, що допомагає створити потужне всмоктування Dyson. Потужне прибирання підлог і килимів Вбудований цифровий мотор обертає щітку до 60 разів на секунду.

Жорсткі нейлонові щетинки глибоко проникають у килим, видаляючи бруд, а нитки з вуглецевого волокна вловлюють дрібний пил на твердих підлогах. Звіти в режимі реального часу РК-дисплей повідомляє час роботи з точністю до секунди та відображає попередження про необхідність обслуговування, забезпечуючи повний контроль над прибиранням. Правильний режим прибирання для правильного завдання Три режими прибирання оптимізовані для виконання різних завдань.

Правильний баланс потужності та часу роботи там, де це необхідно. Автоматичне видалення волосся Технологія очисної насадки Motorbar використовує полікарбонатні лопаті для видалення волосся, які автоматично очищають стрижень щітки під час прибирання. Час роботи до 60 хвилин Акумуляторна технологія Dyson і кнопка ввімкнення, що дає змогу заощаджувати заряд батареї, допомагають оптимізувати час роботи, споживаючи енергію тільки тоді, коли це необхідно. Інструмент для закручування волосся Конічна щітка із захистом від сплутування збирає довге волосся і шерсть домашніх тварин. Швидко.

Прибирання за допомогою мотора в невеликих приміщеннях. Аксесуари, розроблені компанією Dyson У комплект входять розроблені Dyson аксесуари для спеціалізованого прибирання на висоті, внизу та всюди між ними. Легко заряджати та зберігати Dyson V11 поміщається в настінну док-станцію, яка заряджає та акуратно зберігає інструменти.

Готовність до роботи. Міцні, довговічні матеріали Виготовлений із міцних матеріалів, відібраних за їхню довговічність і легкість.

Залишити відгук проПилосос Dyson безпровідний SV28 V11 EU 545Вт, конт пил -0.77л, автон. робота до 60хв, синьо-сірий (446976-01)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки