Проєктор Panasonic PT-VZ585N WUXGA, 5000 lm, 1.09-1.77, WiFi (PT-VZ585NE)

Код товару: 247070303
Проєктор Panasonic PT-VZ585N WUXGA, 5000 lm, 1.09-1.77, WiFi (PT-VZ585NE)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формати зображення
  • Технологія, матриця
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Panasonic PanasonicВиробник

Висока яскравість і приголомшливий контраст

Дозвіл WUXGA (1920 x 1200 пікселів), властивий проекторам PT-VZ585N/VZ580/VZ470, забезпечує чітке зображення у переговорних та навчальних класах. Завдяки чудовій яскравості та чудовим контрастом 16 000:1 ваша аудиторія побачить яскраві кольори, чорнильно чорний колір, чисті відблиски, чіткий текст, таблиці та графіки навіть при яскравому освітленні.

Невидимий стик

Ви можете підкоригувати незначну нерівномірність кольору під час показу за допомогою кількох проекторів, встановлених поруч та налаштованих для спільної роботи. Це дозволяє демонструвати без помітних стиків величезні зображення.

Розумна економічність

Довгі періоди між обслуговуванням, заощаджує ваші гроші. Цикл заміни повітряного фільтра становить рекордні у своєму класі 7000 годин, а сам фільтр можна промивати та використати повторно* 1 . Термін служби лампи може досягати феноменальних 7000 годин у режимі ECO2* 2 , отже його проміжне обслуговування можна виконувати одночасно з обслуговуванням фільтра, щоб скоротити час простою.

Увага до деталей

Технологія Daylight View Basic гарантує чітке та комфортне для перегляду зображення навіть з відкритими шторами за рахунок посилення дрібних деталей (особливо у темних ділянках зображення), які, як правило, складно розглянути у яскравих приміщеннях. Вбудований у проектор датчик вимірює рівень зовнішнього освітлення, а функція Daylight View Basic регулює відображення кольорів та яскравість, щоб вони підходили до рівня освітленості приміщення*.

Тихий і непомітний

Поєднання інноваційних технологій забезпечує практично безшумну роботу, гарантуючи мінімальний рівень шуму на рівні 29 дБ (у режимі ECO2) та 37 дБ у нормальному режимі, тому шум від роботи проектора більше не відволікає. Це допомагає зосередити увагу на презентаціях та краще сприймати тихі сцени під час перегляду відео.

Легке та точне позиціонування зображення

Об'єктив з 1,6-кратним зумом та гнучким коефіцієнтом проекції 1,09–1,77:1 забезпечує широкоформатну проекцію з близької чи далекої відстані від екрану: ідеально підходить для постійної установки у великих конференц-залах або невеликих переговорних чи аудиторіях. Широкий діапазон вертикального/горизонтального зсуву об'єктива дозволяє вирівняти зображення, щоб точно потрапити в екранну поверхню. Це зручно, коли проектор розташований надто високо, надто низько та зміщений від центру екрана.

Навіть у невеликій переговорній кімнаті, розрахованій на 8 осіб, об'єктив цього проектора здатний забезпечити зображення діагоналлю 2,5 метри.

Швидке та легке обслуговування

Фільтр можна швидко та просто замінити збоку, а лампу зверху проектора. Під час періодичного обслуговування проектора не потрібно знімати пристрій зі стельового кріплення і це дуже зручно.

Ідеальне зображення на вигнутих поверхнях

Спеціальна функція налаштування підганяє зображення до екрану під час проектування його під незвичайним кутом або на викривлену поверхню. Корекція викривленого екрана усуває спотворення у вигляді бочки або подушки, забезпечуючи природне зображення на вигнутій поверхні.

Автоматичне перевертання зображення на екрані

Зображення може автоматично перевертатися залежно від варіанта встановлення проектора (у перевернутому положенні на стелі або нормальному положенні на столі) завдяки вбудованому датчику кута нахилу.

Бездротові функції

Проектор підтримує широко поширену бездротову технологію Miracast, завдяки якій забезпечується високошвидкісний показ з комп'ютера на проекторі відео, статичних зображень та веб-вмісту за рахунок швидкісного з'єднання та низки ексклюзивних та практичних функцій. Miracast підтримує відтворення звуку та відео у форматі Full HD із пристрою на екран проектора із співвідношенням 1:1.

Підтримка кількох режимів відображення

Легко керуйте тим, як вміст на вашому пристрої відображається на великому екрані, вибираючи відповідний режим.

Безперебійна трансляція

Щоб подбати про те, щоб конфіденційна інформація помилково не транслювалася на іншому дисплеї, користувачам пропонується ввести ПІН-код перед проектуванням медіафайлів по Miracast.

Підвищення продуктивності

Порівняно з Miracast на більш старих моделях, ці сучасні проектори Panasonic утричі швидше підключаються та мають майже на 50% більше варіантів для підключення.

Вибір каналу

Можливість вибору між каналами з частотою 5 ГГц та 2,4 ГГц надається з метою забезпечення стабільного підключення у приміщеннях з перевантаженою мережею або радіоперешкодами.

Режим модератора та функція врізання

Три режими дозволяють ведучому зборів вирішувати, з пристроїв яких учасників можна відображати вміст, а також відображати вміст без переривань Miracast. Інтерактивний режим дає змогу реалізувати відкрите головування.

Програми для будь-яких пристроїв

Компанія Panasonic випускає безкоштовні програми для смартфонів, планшетів та персональних комп'ютерів, дозволяючи здійснювати підключення в три етапи для швидкої та простої трансляції медіафайлів на великому екрані. Крім того, нова функція "Plug-and-share" дозволяє вам транслювати зображення з комп'ютера без використання програм та встановлення драйверів. Включене в комплект поставки проектора ПЗ Panasonic Wireless Manager для комп'ютерів на базі Mac і Windows® дозволяє транслювати медіа-дані з екрана вашого комп'ютера бездротовою локальною мережею за рахунок цілого ряду доступних варіантів показу.

Працюйте спільно

Програми для ПК, iOS, Android та опціональний адаптер Easy Wireless Stick підтримують режим Multi-Projector. Ця функція дозволяє проектувати медіа-дані з 16 різних пристроїв, розділяючи екран на частини. Ви також можете, навпаки, транслювати вміст з одного ПК на 8 проекторів або дисплеїв.

Без відеокабелів із передовим Digital Link

Звичайні HDMI кабелі можуть забезпечити якісну передачу сигналу на відстань близько 10 метрів. При довжині від 10 до 30 метрів зазвичай використовуються різноманітні активні підсилювачі сигналів, що вимагають додаткових витрат та підключення до розеток електроживлення. Для передачі відеосигналів великі відстані використовуються технології передачі сигналів по оптичному кабелю чи кручений парі.

Cтандарт Digital Link

Цей проектор вже оснащений інтерфейсом DIGITAL LINK, який може передавати відеосигнал і керуючі сигнали через звичайний кабель локальної мережі на відстань до 150 м і відео 4K на відстань до 50 м. як концентратор сигналів від різних джерел, відправляючи їх на проектор по одному єдиному кабелю.

Демонстрація прямо з флешки

Вам не потрібно підключати комп'ютер, щоб почати презентацію – просто вставте у проектор USB-лішку з вашими файлами і одразу почніть показувати.

Залишити відгук проПроєктор Panasonic PT-VZ585N WUXGA, 5000 lm, 1.09-1.77, WiFi (PT-VZ585NE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки