Проєктор інсталляційний Panasonic PT-FW530E WXGA, 4500 lm, 1.22-2.26

Код товару: 247058803
Проєктор інсталляційний Panasonic PT-FW530E WXGA, 4500 lm, 1.22-2.26
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Ресурс лампи в економічному режимі
  • Формати зображення
  • Фізична роздільна здатність
  • Технологія, матриця
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Panasonic PanasonicВиробник

ПРОЕКТОР З ПРИГОЛОМШЛИВОЮ ПРОДУКТИВНІСТЮ І НИЗЬКИМИ ВИТРАТАМИ

Термін служби є визначальним фактором в проекторі серії PT-FW530E. Головним завданням при його розробці було збільшення часу роботи зі збереженням чудовою картинки. У ньому використовується пилозахищений оптичний механізм, довговічна лампа і сучасна технологія фільтрації. Все це дозволяє зберегти яскравість на тривалий термін і скоротити експлуатаційні витрати. Безкомпромісна надійність цього проектора дозволить студентам отримати максимум переваг від переконливого якості зображення. А адміністратори зможуть скоротити щорічні витрати завдяки використанню безпрограшного рішення від компанії Panasonic, світового лідера проектування в сфері освіти.

КОМПАКТНИЙ ПРОЕКТОР З ВИСОКОЮ ЯСКРАВІСТЮ

Проектор серії PT-FW530E здатний видавати яскраву і чітку картинку навіть при проектуванні в приміщеннях з високим рівнем зовнішнього освітлення. Текст розбірливий і чіткий, а графічні об'єкти і відео зберігають незмінну насиченість кольору і високий рівень контрастності.

ВИСОКА КОНТРАСТ (10 000: 1) З ДИНАМІЧНОЮ ДІАФРАГМОЮ ОБ'ЄКТИВА

Для досягнення вражаючою контрастності на рівні 10 000: 1 без шкоди яскравості динамічна ірисова діафрагма об'єктива використовує механізм діафрагми з прив'язкою до кадру. Це дозволять добитися більш глибоких і насичених темних кольорів для більш реалістичною картинки з ефектом присутності.

ТЕХНОЛОГІЯ DAYLIGHT VIEW BASIC

Технологія Daylight View Basic від Panasonic дозволяє домогтися того, щоб зображення були чіткими і приємними для перегляду з посиленням деталізації, особливо в темних ділянках зображення, які зазвичай складно розглянути в яскраво освітленому приміщенні. Вбудований датчик вимірює рівень зовнішнього освітлення, а функція Daylight View Basic регулює растровое відображення квітів і яскравість в залежності від рівня освітленості.

ТРИВАЛИЙ ІНТЕРВАЛ ЗАМІНИ ЛАМПИ (8 000 ГОДИН)

Інтервал заміни лампи в проекторах був збільшений (до 8 000 годин - в режимі Eco; до 6000 годин - в режимі Normal). Це дозволить компаніям заощадити кошти, скоротити витрати на обслуговуючий персонал і спростити процедуру обслуговування.

ПИЛОНЕПРОНИКНИЙ КОРПУС

При попаданні пилу в оптичний блок яскравість проектора знижується. Проектор серії PT-FW530E захищений від попадання пилу завдяки конструкції з одностороннім повітряним потоком, герметичному оптичному блоку, вхідний отвір і фільтру Eco.

1,8-КРАТНИЙ ОПТИЧНИЙ ЗУМ І ФУНКЦІЯ ЗСУВУ ОБ'ЄКТИВА В ШИРОКОМУ ВИПРОМІНЮВАННІ

Об'єктив з 1,8-кратним зумом і можливість зсуву об'єктива в широкому діапазоні за допомогою спеціальної ручки підтримують широкий ряд проекційних відстаней при проектуванні на екрани різного розміру.

ДВОШАРОВИЙ ФІЛЬТР ECO

Цей гофрований двошаровий електростатичний фільтр притягує дрібні частки пилу і не потребує обслуговування протягом 16 000 годин. Його можна мити і використовувати повторно, щоб зменшити обсяг непотрібних відходів і скоротити витрати на його заміну.

СИСТЕМА ЕКОЛОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

Натисніть кнопку «ECO» на пульті дистанційного керування для налаштування функцій екологічного менеджменту, в тому числі автоматичного зменшення яскравості при тьмяному зовнішньому освітленні і зниження енергоспоживання при відсутності вхідного сигналу.

З'ЄДНАННЯ DIGITAL LINK З ОДНИМ КАБЕЛЕМ

Технологія DIGITAL LINK підтримує передачу нестислого відео, звуку і керуючих команд по одному кабелю STP класу CAT 5e і вище на відстань до 150 метрів. Опціональний комутатор DIGITAL LINK або цифровий блок сполучення спрощує процедуру установки, скорочує витрати на прокладку кабелю і супутні витрати, і підвищує надійність.

ПРОСТА ПРОЦЕДУРА ЗАМІНИ ЛАМПИ І ФІЛЬТРА

Для простоти фільтр замінюється збоку, а лампа зверху проектора. При періодичному обслуговуванні не потрібно знімати пристрій з стельового кріплення.

БЕЗДРОТОВЕ ПРОЕКТУВАННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ОПЦІОННОГО МОДУЛЬ

Тепер ви можете виконувати бездротове проектування через ПК за допомогою програми Presenter Light або додатки Wireless Projector для iOS. Просто вставте опціональний бездротової модуль ET-WML100 в USB-порт проектора.

Програма Presenter Light Ver.1.0 для ПК на базі Windows®

  • Підтримує зображення, відео та документи в форматі PDF і PowerPoint®
  • Одночасно проектує мультимедійні дані з декількох ПК (до чотирьох) в режимі з розділеним екраном
  • Виводить вміст екрану ПК на великий екран

Додаток Wireless Projector для iOS-пристроїв

Проектування в реальному часі знімків, зроблених на iOS-пристрій, а також інших зображень і документів

Підтримка функції маркера для малювання ліній на зображеннях, документах і веб-сторінках за допомогою пальця, і їх проектування

БЕЗШУМНА РОБОТА В РЕЖИМІ ECO

Безшумна конструкція дозволяє знизити рівень робочого шуму. При цьому шум від роботи вентилятора, що охолоджує буде ледве чутний. Це допоможе публіці зосередитися на презентації.

ПО EARLY WARNING СЕРІЇ ET-SWA100 (ОПЦІОНАЛЬНО)

ПО Early Warning контролює стан проекторів і дисплеїв, підключених до внутрішньої мережі, і інформує оператора при виявленні порушень чи при їхній передбачуваний виникненні, а також у випадках, коли є передумови до виникнення проблем. Це дозволяє звести до мінімуму час простою і, як наслідок, забезпечити більш стабільну роботу.

Залишити відгук проПроєктор інсталляційний Panasonic PT-FW530E WXGA, 4500 lm, 1.22-2.26

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки