Планшет Oukitel RT7 12/256GB 5G Dual Sim Black (Oukitel RT7 5G Black)

Код товару: 257787403
Планшет Oukitel RT7 12/256GB 5G Dual Sim Black (Oukitel RT7 5G Black)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Операційна система
  • Діагональ екрана
  • Роздільна здатність екрана
  • Частота оновлення
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Oukitel OukitelВиробник

Енергія та незгасна сила Планшет Oukitel RT7 має вражаючий акумулятор 32 000 мАг, забезпечуючи значні 180 днів роботи в режимі очікування.

Оснащений процесором MediaTek Dimensity 720 5G та відповідає стандартам MIL-STD-810H IP68 IP69K.

Підтримує зв’язок 5G, дозволяючи вам ніколи не випадати з графіку.

Камера 48 Мп додасть ефективності в роботі, дозволивши фіксувати важливе у кадрах.

Ручка з міцного сплаву прикріпить планшет на пояс, допоможе зручно носити його в руках або трансформується у підставку. Витривалість – риса сильних Модель з акумулятором 32 000 мАг забезпечує вражаючі 180 днів очікування.

З таким запасом ви зможете провести 220 годин у переговорах, 35 годин у геймінгу, 40 годин безперервно використовувати скан-застосунки або 34 години навігаційні системи.

Підтримка супершвидкої зарядки 33 Вт дозволить відновити ресурс лише за 360 хвилин.. Портативне джерело енергії Втрата електроенергії у польових умовах вам не загрожує.

Функція зворотного заряджання робить цей планшет сумісним з багатьма електронними пристроями, тому павербанк можна залишити вдома.

Ресурс планшета дає можливість 9 разів зарядити iPhone 14, 11 разів літаючий дрон або 30 разів цифрову камеру. Апгрейд вашого робочого дня У поєднанні з останньою версією операційної системи Android 13 процесор MediaTek Dimensity 720 забезпечує відмінну продуктивність.

Це стало ідеальною основою для багатозадачності та швидкого перемикання між активними програмами.

Чіпсет гарантує безперебійну роботу в будь-якій ситуації – офіс, полігон чи навчання. Перший планшет із 5G у захищеному корпусі Сьогодні швидкість – важлива характеристика робочого процесу.

І Oukitel RT7, будучи першим захищеним планшетом зі вбудованим 5G-модулем, кардинально змінює правила гри у своїй ніші.

Висока швидкість (у 20 разів швидше за 4G) забезпечує бездоганну потокову передачу та моментальне завантаження даних, де б ви не знаходилися. Техніка, що адаптується під вас Система дозволяє розширити оперативну пам’ять до 24 ГБ, забезпечивши найкращі умови для функціонування найвибагливіших застосунків. Простір зберігання розширюється до 256 ГБ.

А можливістю додавання ресурсу сховища до об’єму 1 ТБ гарантує безперешкодне зберігання файлів – хоч би скільки їх не було. Незмінна якість візуалу Піднімайтеся на гору, досліджуйте ліс, влаштуйте вилазку в дику місцевість – модель з екраном яскравістю 400 нит забезпечує чудову видимість і вдень, і вночі.

З роздільною здатністю 1920х1200 IPS-дисплей діагоналлю 10.1 дюйма формує чудову картинку з чіткими деталями, соковитими кольорами та плавною графікою.

Він реагує на дотики навіть у рукавичках, що робить планшет незамінним помічником у відпочинку та на роботі за межами приміщення. Армований екстремал Сертифікований за стандартами IP68, IP69K і MIL-STD-810H, планшет Oukitel має стійкість до падінь, ударів і перепадів температур.

Цей пристрій здатний безперебійно функціонувати навіть у найсуворіших умовах, підтримуючи вашу стабільність у будь-яких сценаріях – хоч під палючим сонцем, хоч у морозну завірюху. Ідеальний для суворих буднів Цей планшет створений для вирішення найскладніших завдань.

Він витримує випробування часом, стихією та ударними навантаженнями.

Підходить для використання у промислових та складських умовах, для полігонної та польової діяльності.

Стане ідеальною технікою для екстремального відпочинку чи вилазок на природу. Ваш погляд на світ утричі яскравіший Девайс обладнаний потрійною камерою: ширококутний об’єктив 79.4° з автофокусом, основна камера 48 МП та нічна оптика 20 МП.

З такими функціональними можливостями ви можете не тільки якісно працювати, а й відпочивати, фіксуючи все, що відбувається, в цифровому вигляді.

Інноваційна система AI допоможе охопити у знімках та відео найяскравіші моменти вашого життя.

Залишити відгук проПланшет Oukitel RT7 12/256GB 5G Dual Sim Black (Oukitel RT7 5G Black)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки