Пісок для акваріума CaribSea Hawaii Black 20 lb - Живий пісок 9,07 кг (008479007971)

Код товару: 248237903
Пісок для акваріума CaribSea Hawaii Black 20 lb - Живий пісок 9,07 кг (008479007971)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AragВиробник

Живий пісок 9,07 кгТепер ви можете відтворити вдома самі екзотичні рифи в світі з допомогою субстратів CaribSea Arag-Alive!™.

Це екологічно чисті субстрати, розроблені завдяки співпраці CaribSea з громадськими акваріумами і зоологічними парками, де справжність є обов'язковою, Arag-Alive!™ робить будь акваріум унікальним. Arag-Alive!™ дозволяє легко запускати акваріум.

Він готовий до роботи, швидко очищається і містить мільйони живих бактерій для швидкого запуску азотного циклу та створення природного біологічного балансу.

Доведено в незалежних лабораторіях, що при використанні пісків Arag-Alive! ™ азотний цикл запускається швидше, ніж на інших марках живих пісків.

Ось що робить Arag-Alive!™ вибором нових акваріумістів та компаній з технічного обслуговування, де потрібна швидкість запуску, краса і надійність.При создании аквариума с живыми продуктами CaribSea, пожалуйста, не промывайте субстрат! Подложка должна быть осторожно помещена на дно аквариума, и ваша предварительно кондиционированная вода должна быть аккуратно добавлена.

Пыльность будет значительно уменьшена, если покласть на песок пластину или пустой мешок.

Вопросы и ответы: Промывать ли Arag-Alive! ™ перед использованием?Нет! Промывка Arag-Alive! ™ может повредить выработанные полезные бактерии в продукте.Могу ли я повторно закрыть и сохранить неиспользуемый Arag-Alive! ™ для последующего использования? Так, якщо щільно запечатати, то Arag-Alive! ™ , як і раніше, буде діяти ще пару місяців. Типовий розмір зерна Hawaii Black: 0,25-3,5 мм.

Залишити відгук проПісок для акваріума CaribSea Hawaii Black 20 lb - Живий пісок 9,07 кг (008479007971)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки