Ноутбук ASUS ROG Flow X13 GV302XV-MU011W 13.4" QHD+ IPS Touch, AMD R9-7940HS, 16GB, F1TB, NVD4060-8, Win11P, Чорний (90NR0DT1-M00160)

Код товару: 245939503
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип екрана
  • IPS
  • Діагональ екрана
  • Частота оновлення екрана
  • Модель процесора
  • Виробник процесора
  • AMD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

СУЧАСНА КОНФІГУРАЦІЯ

Компактність не означає програшу в потужності. Незважаючи на свій надтонкий, компактний корпус, ноутбук ROG Flow X13 у версії 2022 року легко впорається з будь-якими завданнями завдяки сучасному процесору – Ryzen™ 9 7940HS у максимальній конфігурації. За плавність графіки в іграх відповідає дискретна відеокарта – GeForce RTX 4070 для ноутбуків у максимальній конфігурації. Рухайтеся вільно як ніколи і творіть, транслюйте та грайте, коли на вас найде натхнення!

ШІ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ

Технологія згладжування з алгоритмами глибокого навчання NVIDIA DLSS радикально підвищує продуктивність без програшу в якості за допомогою сучасного штучного інтелекту.

ГРАФІКА, ЩО ЗАЧАРОВУЄ

Технологія трасування променів дає змогу створювати максимально реалістичну та захоплюючу графіку – і при цьому працює швидко завдяки RT-ядрам 2-го покоління.

ОПТИМІЗОВАНА ПОТУЖНІСТЬ І ПРОДУКТИВНІСТЬ

Технології Max-Q оптимізують роботу центрального процесора, відеокарти, відеопам’яті та інших компонентів вашої системи за допомогою штучного інтелекту, щоб ноутбук працював з максимальною продуктивністю.

ШВИДКІСТЬ – ЦЕ СВОБОДА

ROG XG Mobile– це переосмислення концепції зовнішніх графічних док-станцій. У цьому пристрої справжня портативність поєднується з високою продуктивністю та універсальністю, і, хоча його розмір становить лише 7% від розміру звичайних зовнішніх відеокарт, пристрій у максимальній конфігурації оснащений відеокартою AMD Radeon™RX 6850M XT. Ексклюзивний інтерфейс не обмежує швидкість передачі даних і збільшує пропускну здатність вбудованого інтерфейсного хаба. Вбудований адаптер живлення забезпечує електроживленням як саму док-станцію, так і ноутбук, тож ви можете подорожувати без зайвих речей.

ПРАКТИЧНИЙ СТИЛЬ

ROG XG Mobile – це ідеальний вибір, якщо вам потрібен універсальний пристрій для ігор та створення контенту. Довгі плавні лінії на корпусі ноутбука ROG Flow X13 підкреслюють його гнучкість, рельєфна поверхня краще тримається в руках при перенесенні, а вбудована підставка полегшує встановлення на новому місці. Родзинкою в образі пристрою є вентиляційний отвір, оформлений у вигляді логотипа ROG, який підсвічується темно-червоним кольором.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ФОРМ-ФАКТОР

Екран, що обертається на 360°, дає змогу гнучко трансформувати ноутбук відповідно до ваших потреб. Щоб розпочати роботу або гру, просто підніміть кришку. У режимі стенду можна дивитися щось на екрані разом з іншими людьми, а режим перегляду стане в пригоді в разі нестачі місця. Відкрита кришка при цьому буде поліпшувати вентиляцію, тож температура процесора може знизитися аж на 8°C*. Відхиливши екран назад, пристрій можна перетворити на сенсорний планшет із підтримкою стилуса, щоб малювати або робити нотатки. Ця універсальність робить ноутбук ROG Flow X13 дійсно революційним.

РОЗШИРЮЮЧИ ГОРИЗОНТИ

Універсальність ноутбука ROG Flow X13 проявляється і в гнучкому виборі дисплея – для професійного геймінгу або творчої роботи. Дисплей формату Ultra HD, 4K буде видавати надзвичайно детальне зображення, а на дисплеї формату Full HD з частотою оновлення 120 Гц ігри будуть працювати дуже плавно. Обидва дисплеї, на яких екран займає практично весь простір, трохи вищі, ніж звичайні екрани, а тому вміщають більше панелей інструментів і вкладок. Сенсорний інтерфейс дає змогу більш інтуїтивно взаємодіяти з ноутбуком під час гри та творчих занять за допомогою дотиків пальців і стилуса.

ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ

Щоб закласти в цей 13-дюймовий пристрій максимальну продуктивність, ми оптимізували всі компоненти його системи охолодження. У модулі охолодження з функцією самоочищення використовуються плоскі теплові трубки, під’єднані до радіаторів і вентиляційних отворів більшого розміру, ніж можна очікувати від такої компактної системи, а термоінтерфейс із рідкого металу підтримує оптимальні температури в центральному процесорі. Завдяки потужній системі охолодження ноутбук зможе підтримувати високу продуктивність протягом тривалого терміну служби.

СПРАВЖНЯ МОБІЛЬНІСТЬ

З енергоефективним ноутбуком ROG Flow ви будете здатні на більше. Акумулятора вистачає на 10 годин* відтворення відео, тож ви зможете розважатися й займатися справами, де б ви не перебували. Зарядний пристрій з інтерфейсом Type-C потужністю 100 Вт, який постачається у комплекті з ноутбуком, набагато менший і легший, ніж стандартні адаптери ігрових ноутбуків, проте заряджає так само швидко. Крім того, ноутбук можна заряджати від сумісних павербанків через роз’єм USB-C, тож ви зможете довше працювати на ньому в дорозі, не шукаючи розетки, і не будете прив’язані до будівель у своїх подорожах.

ПОВНОРОЗМІРНА КЛАВІАТУРА. МАКСИМАЛЬНА ЗРУЧНІСТЬ.

На 15-дюймовій клавіатурі, яка займає всю ширину корпусу, вам буде зручніше працювати. Щоб вмістити повноцінну настільну розкладку у 13-дюймовий корпус, ми переосмислили розташування інтерфейсних портів. Вигнута поверхня клавіш є біль зручною для позиціонування пальців, а окрема група гарячих клавіш надає швидкий доступ до функцій, які часто використовуються. Сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення, дає змогу входити в систему одним дотиком у будь-якому режимі – так само легко, як розблокувати смартфон.

КРИШТАЛЕВО ЧИСТИЙ ЗВУК

Насолоджуйтеся чудовим звуком, куди б ви не вирушили. Віртуальний 5.1.2-канальний об'ємний звук на базі технології Dolby Atmos дає змогу повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Динамічне звучання з мінімумом спотворень гарантується навіть на повній гучності. Технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення усуває шуми як із вхідного, так і з вихідного каналу, тож трансляції, чати та звукозапис будуть чіткими як ніколи. Ви зможете чітко передати своє творче бачення, адже небажані шуми будуть відфільтровані.

ДВОСТОРОННЄ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Наша вдосконалена технологія інтелектуального шумозаглушення працює з будь-якими вхідними та вихідними аудіопристроями, усуваючи шуми як з вашого власного мікрофона, так і з вхідних аудіосигналів. Використовуючи обчислювальні можливості центрального процесора, а не відеокарти, вона практично не впливає на швидкість гри. В її налаштуваннях можна встановити фільтрацію шумів тільки для певних програм, наприклад комунікаційних утиліт, щоб не зачіпати внутрішньоігрові звуки.

ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ЗАВДАНЬ

Незважаючи на свою компактність, ноутбук ROG Flow X13 має всі порти, необхідні для повноцінної робочої або ігрової станції. До нього можна під’єднати кілька дисплеїв, телевізор з великим екраном або улюблені периферійні пристрої з USB-роз’ємом. Бажаєте більшого? Під’єднайте док-станцію ROG XG Mobile через наш ексклюзивний інтерфейс: вона не тільки підвищить графічну продуктивність ноутбука, але й миттєво додасть ще більше портів. З цими розмаїтими можливостями ви будете здатні на більше у будь-якій ситуації.

Залишити відгук проНоутбук ASUS ROG Flow X13 GV302XV-MU011W 13.4" QHD+ IPS Touch, AMD R9-7940HS, 16GB, F1TB, NVD4060-8, Win11P, Чорний (90NR0DT1-M00160)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки