Навушники Bose Sport Earbuds, Baltic Blue (805746-0020)

Код товару: 246675703
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Частотний діапазон мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Створені для ваших тренувань

Навушники Bose Sport Earbuds створені, щоб зарядити енергією ваші тренування за рахунок свого реалістичного звучання і надійної комфортної посадки. Запатентовані технології роблять звучання вашої музики чистим і збалансованим незалежно від того, наскільки голосно ви її включаєте. Елегантний дизайн дозволяє навушникам щільно прилягати до вуха, а силіконові вушні насадки запобігають втомі і дискомфорту навіть при тривалому носінні, а також запобігають випаданню навіть при самому інтенсивному русі.

Реалістичне звучання

У навушниках Bose Sport Earbuds ваша музика звучить так, ніби виконавець перебуває поруч з вами, що мотивує вас пробігти ще один кілометр або зробити ще одне повторення.

Запатентована конструкція акустичного порту і високоефективні драйвери преміум-класу в сукупності забезпечують потужний звук з маленьких динаміків. Фірмовий активний еквалайзер з оптимізацією гучності автоматично посилює низькі і високі частоти, щоб музика, відео і голосу завжди звучали збалансовано на будь-якому рівні гучності.

Нові насадки StayHear Max щільно закривають слуховий прохід, що дуже важливо для прослуховування глибоких низьких нот, які додають емоційності вашій музиці, а також для блокування навколишнього шуму, щоб ви могли зосередитися на музиці і тренуванні.

Надійна й комфортна посадка

Навушники Bose Sport поставляються з насадками StayHear Max трьох розмірів, тому ви можете підібрати підходящий вам розмір. З вухом стикається тільки м'який силікон вушних насадок, а не твердий пластик, з якого зроблені навушники, і завдяки рівномірному тиску на вухо вкладиші не роблять надмірного тиску на найбільш чутливі зони.

Тим часом, унікальний наконечник у формі парасольки і подовжене гнучке крило надійно утримують ваші спортивні навушники Bose Sport Earbuds на місці - без використання дужки для вух - незалежно від інтенсивних рухів головою або активних стрибків.

Стійкі до поту і вологи

Навушники Bose Sport Earbuds володіють захистом від вологи, поту і негоди, вони пройшли ретельну перевірку якості на міцність, щоб гарантувати, що вони залишаться у відмінній формі, як і ви. Навушники сертифіковані за стандартом IPX4, що означає, що електроніка всередині кожного навушника захищена від бризок води на випадок, якщо ви потрапите під дощ під час пробіжки.

Чіткий звук під час дзвінків

Якщо вам зателефонували, в ваших Bose Sport Earbuds ви можете відповісти на дзвінок не перериваючи тренування, просто двічі торкніться правого навушника для відповіді, або натисніть і утримуйте, щоб відхилити виклик.

Якщо ви відповіли на дзвінок, при розмові звук буде надходити в обидва навушника.

А завдяки вбудованим мікрофонів ваш голос буде виділено з зовнішніх звуків, дозволяючи вашому співрозмовникові чудово вас чути.

Просте сенсорне управління

Замість кнопок навушники Bose Sport Earbuds оснащені сенсорним інтерфейсом. Це означає, що зовнішня поверхня кожного навушника працює як тачпад.

Торкніться правого навушника для початку або зупинки відтворення, а також відповіді на дзвінки.

Торкніться двічі лівого навушника, щоб активувати функцію швидкого доступу за вашим вибором, наприклад, перевірити рівень заряду батареї (опція доступна в додатку Bose Music).

 Повністю без дротів

Bose Sport Earbuds - це повністю бездротові Bluetooth-навушники, що забезпечують повну свободу рухів. Навушники приймають сигнал в межах 9 м від джерела. А завдяки спеціально розробленої антени в кожному навушнику, ви завжди будете підключені.

5 +10 годин автономної роботи

Навушники Bose Sport Earbuds забезпечують до 5 годин автономної роботи від однієї зарядки. Зарядіть їх, помістивши в доданий зарядний чохол, в ньому навушники будуть заряджатися автоматично. При повній зарядці кейс може забезпечити дві повних зарядки до 10 годин використання. А якщо батарея розряджається, коли ви в дорозі, ви можете виконати швидку 15-хвилинну зарядку, що забезпечить до двох годин відтворення.

Налаштування, оновлення та багато іншого в додатку Bose Music

Навушники Bose Sport підключаються до безкоштовного додатку Bose Music, який дозволяє призначати ім'я для навушників, налаштовувати елементи управління так, як вам подобається, перевіряти час автономної роботи, вибирати голосового помічника і т.д. Крім того, додаток дозволяє отримувати оновлення програмного забезпечення і нові функціями, які будуть з'являтися. Обов'язково завантажте його, щоб не пропустити важливу оновлення.

Залишити відгук проНавушники Bose Sport Earbuds, Baltic Blue (805746-0020)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки