Миски для собак на штативі Flamingo H-Stand With Dishes ФЛАМІНГО нержавіюча, S, 2х1,5л 1.75 h = 60 см (1030081)

Код товару: 248809003
Миски для собак на штативі Flamingo H-Stand With Dishes ФЛАМІНГО нержавіюча, S, 2х1,5л 1.75 h = 60 см (1030081)
  • 1 341 кешбек 16,77
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

Миски для корму на штативі Flamingo H-Stand With Dishes S забезпечать вашій собаці комфортне годування на довгі роки, а вам набагато спростять догляд за вихованцем.

Конструкція Н-образного штатива – найстійкіший з усіх можливих.

Елементи стійки виконані з металу, а ніжки забезпечені прогумованими накладками, що запобігають ковзанню по підлозі.

Висота штатива – 60 см, цього цілком достатньо для дотримання стійкості конструкції з заповненими мисками та використання для годівлі дорослих собак.

Тримач для мисок забезпечений регулюючим механізмом, який дозволить використовувати конструкцію у міру зростання вашого вихованця.

В кріпленні присутній фіксатор для мисок, тому собака з активним темпераментом їх не зможе перевернути або кудись потягти.

Миски для годування собак виготовлені з харчової нержавіючої сталі, безпечної для харчових продуктів.

Вони довговічні і легко миються, при цьому використання такого посуду в закріпленому вигляді на стійці створює мінімум шуму від годування.

Основні переваги мисок для собак на штативі Flamingo H-Stand With Dishes: миски на стійці надійно закріплені, тому їх неможливо перевернути або потягти; 2 миски можна використовувати окремо для корму та води, якщо у вас один вихованець, або для годування 2-х собак; місце годування виглядає значно акуратніше: їжа не розкидається, вода не розливається; довговічність використання завдяки якісним матеріалам конструкції; універсальність: модель підходить і для цуценят і дорослих собак; регулювання по висоті до 60 см; вашому собаці не доведеться нагинатися за кормом, що знизить ризик викривлення хребта і дисплазії, особливо при схильності породи до таких хвороб; поліпшення якості життя для хворих собак з дефектами шиї та хребта, а також для літніх тварин; діаметр миски (19 см) оптимальний для собак середніх порід; обсяг кожної миски (1500 мл), цього достатньо для порції корму дорослого собаки без пересипань через край. Висота штатива: 60 див. Миски: 2 шт. в комплекті по 1500 мл кожна (діаметр 19 см).

Залишити відгук проМиски для собак на штативі Flamingo H-Stand With Dishes ФЛАМІНГО нержавіюча, S, 2х1,5л 1.75 h = 60 см (1030081)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки