Моторизована камера для відеоконференцзв'язку AVer CAM550 (61U3010000AC)

Код товару: 253773303
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Кут огляду
  • Оптимізація для Skype for Business
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Два об'єктиви з роздільною здатністю 4K забезпечують широкий кут огляду та чіткість зображення в середніх та великих залах.

Отримайте повний огляд зали з чітким зображенням усіх областей. Камера CAM550 оснащена двома об'єктивами з роздільною здатністю 4K. По-перше, камера PTZ з 12-кратним оптичним зумом (24-кратний загальний зум) забезпечує точне кадрування учасників наради. По-друге, ІІ-об'єктив із кутом огляду 95° створює панорамне зображення зали.

Динамічне кадрування підвищує ефективність наради

Камера CAM550 швидко і точно фокусується на учасниках наради та нещодавно прибулих. Коли входить новий учасник, приводиться в дію допоміжний об'єктив ІІ, учасник розпізнається і PTZ-камера автоматично перенастроює кадр. Динамічне кадрування виконується повністю автоматично. Це дозволяє оптимізувати наради та забезпечити безпеку учасників.

Розпізнавання жестів за допомогою ІІ забезпечує безконтактне керування

Скористайтеся перевагою інтуїтивного керування камерою за допомогою жестів. Завдяки вбудованій функції розпізнавання жестів за допомогою штучного інтелекту, торкатися пристроїв керування не потрібні. Управління камерою стало надзвичайно простим та безпечним.

Кадрування учасників за допомогою функції Smart Gallery

Функція Smart Gallery дозволяє чітко визначити кадр кожного учасника. Вона активує технологію розпізнавання осіб та контурів учасників на базі ІІ для автоматичного кадрування осіб та коректного відображення всіх учасників. Ви можете вибирати між режимом кадрування «портрет» та «до пояса» для адаптації до будь-якої ситуації.

Позбавтеся проводових USB-з'єднань завдяки функції віртуальної потокової передачі AVer Virtual Stream

Технологія віртуальної потокової передачі AVer Streaming дозволяє використовувати камеру CAM550 як джерело відеосигналу для проведення віртуальних нарад за допомогою одного з'єднання Ethernet. Крім того, наявність порту PoE+ спрощує встановлення та скорочує вартість монтажу.

Preset Link – можливість інтеграції з аудіо-пристроями інших виробників

Preset Link – це абсолютно нова функція вбудованої програми PTZApp 2, яка поєднує USB-камери AVer з мікрофонами Shure® та Sennheiser®. Камера автоматично визначає доповідачів і миттєво налаштовує область огляду, відстежуючи голос згідно з встановленими параметрами для цієї області. Preset Link – це новий рівень «розумного» конференц-зв'язку.

Залишити відгук проМоторизована камера для відеоконференцзв'язку AVer CAM550 (61U3010000AC)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки