Моторизована камера AVer PTZ330 (61S3300000AK)

Код товару: 253771603
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Швидкість і кути повороту
  • Мінімальна освітленість в приміщенні
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

PTZ-камера з 30X оптичним збільшенням

Чудова якість зображення з 30X оптичним збільшенням. Люди, продукти або зображення завжди кришталево чисті з потужною камерою PTZ PTZ330.

Роздільна здатність Full HD 1080p

Передача зображення в реальному часі та мовлення на кінчиках ваших пальців. PTZ330 забезпечує чудову якість зображення з роздільною здатністю full HD 1080p з частотою 60 кадрів в секунду, перевершуючи очікування.

Готовність до будь-якого ракурсу з винятковою функціональністю програмування місць

Попереднє збереження PTZ330 до 255 різних місць за допомогою протоколу VISCA за RS-232 та RS-422. Постійна готовність до зміни точки огляду запису за допомогою простого ІЧ-пульта керування та можливості завдання до 10 заздалегідь запрограмованих місць для зручного ручного керування точки огляду запису.

Універсальне керування переміщенням камери

Удосконалені параметри керування переміщенням PTZ330 забезпечують точне і стійке переміщення камери під час запису. Настроювання швидкістю забезпечує найкращу оптимізацію запису, а велика відстань зйомки дозволяє завжди досягати найвищої якості зображення. Крім того, PTZ330 здатна виконувати панорамування/нахил з кроком 0,1°, забезпечуючи ідеально плавне керування під час запису.

Безперервне відстеження між заздалегідь встановленими зонами

AVer SmartShoot оптимізує керування вашою камерою для автоматичного та безперервного захоплення вмісту між заздалегідь встановленими зонами. За допомогою розумного відстеження в заздалегідь встановлених зонах SmartShoot можна створити безкомпромісне сприйняття використання декількох камер лише з однієї PTZ330 у всіх заздалегідь встановлених зонах. Економія сил та часу за рахунок запису відео з найрізноманітнішими знімальними відстанями.

Підлаштування поля огляду за лічені секунди

SmartFrame компанії AVer це нова технологія наведення на обличчя в одного торкання, що забезпечує швидке створення вражаючих відеороликів. SmartFrame миттєво підлаштовує поле огляду, вміщуючи всіх на екрані, щоб ви могли почати запис презентацій, лекцій і т. д. без будь-яких перешкод. Ідеальний для захоплення безлічі людей, SmartFrame робить захоплення відео простим та приємним.

Залишити відгук проМоторизована камера AVer PTZ330 (61S3300000AK)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки