Моторизована камера AVer PTZ310N з NDI (61S3100000AS)

Код товару: 253771503
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Швидкість і кути повороту
  • Мінімальна освітленість в приміщенні
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Повноцінна підтримка протоколу NDI HX2 для більш широкого охоплення

Камери PTZ310N відповідають найсуворішим стандартам NDI (Network Device Interface), забезпечуючи мінімальну затримку при дистанційному керуванні камерою, перемиканні та потоковій передачі – і все це через IP-з'єднання. Це спрощує та прискорює процес організації прямих трансляцій, і користувачі можуть транслювати свій контент на велику аудиторію без складного та дорогого обладнання. Проектуйте ефективні та гнучкі робочі процеси на основі IP-мереж за власним бажанням.

Вища якість завдяки матриці CMOS

Камери PTZ310N оснащені матрицею Exmor CMOS 1/2.8”, яка забезпечує надійне автофокусування для високоякісного відео. Навіть в умовах слабкого освітлення, коли зображення надто темне або яскраве, ви отримаєте яскраві кольори та деталізоване відео з роздільною здатністю 1080p при частоті 60 кадрів/сек. Результат – зручна запис матеріалу трансляцій з визначною продуктивністю та якістю відео.

12-кратне оптичне збільшення

Камери PTZ310N з 12-кратним оптичним зумом та датчиком 1/2,8' забезпечують кут огляду 72,5°-6,3°. Крім того, наші алгоритми керування рухом дозволяють виконувати плавні повороти в режимах панорамування та нахилу з кроком всього 0,1° та постійно отримувати кристально чіткі зображення.

Підлаштування поля огляду за лічені секунди

SmartFrame компанії AVer це нова технологія наведення на обличчя в одне торкання, що забезпечує швидке створення вражаючих відеороликів. SmartFrame миттєво підлаштовує поле огляду, вміщуючи всіх на екрані, щоб ви могли почати запис презентацій, лекцій і т. д. без будь-яких перешкод. Ідеальний для захоплення безлічі людей, SmartFrame робить захоплення відео простим та приємним.

Миттєве переміщення між вашими встановленими зонами

Технологія AVer SmartShoot оптимізує елементи керування вашою камерою для автоматичного та безперебійного захоплення вмісту між попередньо встановленими областями. Завдяки функції відстеження попередньо встановлених зон SmartShoot ви можете створити безкомпромісне відчуття роботи з декількома камерами за допомогою лише однієї PTZ310N у всіх попередньо встановлених зонах. Заощаджуйте зусилля та час, забезпечуючи ваше відео величезною різноманітністю ракурсів зйомки.

Залишити відгук проМоторизована камера AVer PTZ310N з NDI (61S3100000AS)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки