Моторизована камера AVer PTC310UV2 (61S9130000AF)

Код товару: 253772403
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Швидкість і кути повороту
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Оновіть камеру до NDI®!

Оновіть камеру AVer за допомогою NDI®|HX. Для кожної камери потрібний окремий ліцензійний ключ NDI®|HX, а для початкової активації потрібне підключення до Інтернету.

Вихідна роздільна здатність до 4K

Камера PTC310UV2 з роздільною здатністю 4K виконує надточне автоматичне відстеження. Камера PTC310UV2 оснащена датчиком зображень Sony, який забезпечує справді вражаючу якість відео у кожному кадрі, записаному вами.

12-кратне оптичне збільшення та 12-кратне Цифрове збільшення

Загальне збільшення камери PTC310UV2 досягає неймовірного 144-кратного значення (12-кратне оптичне та 12-кратне цифрове, що реалізується на основі функції Цифровий зум). Функція збільшення працює навіть при панорамуванні та нахилі камери, що дозволяє виділяти об'єкти та швидко змінювати кут зйомки. Ваш відеопотік буде більш чітким і більш керованим завдяки неперевершеним характеристикам PTZ-камери PTC310UV2.

Інтелектуальне виявлення людини

Представляємо вам найсучасніший інструмент ІІ від AVer - "Виявлення людини". За допомогою цієї високоточної функції обробки зображень камера PTC310UV2 здатна легко виявляти та записувати форми людської фігури та рухомі об'єкти за лічені секунди. Ви ніколи не пропустите мету відстеження.

Натиснути та відстежити

Користувач камери PTC310UV2 може просто клацнути на об'єкті, щоб швидко відрегулювати кут зйомки та почати його точне відстеження, що гарантує миттєве перенаправлення фокусу камери. Цією функцією можна зручно керувати як за допомогою пульта дистанційного керування, так і через інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс.

Режим доповідача

Відстежуйте виступаючого у будь-якому місці залу за допомогою «Режиму доповідача». Ця функція дає доповідачам можливість зійти зі сцени та взаємодіяти з аудиторією, при цьому камера постійно відстежуватиме їх. Фокус камери залишається на об'єкті, навіть якщо на шляху прямування знаходяться інші люди або об'єкти.

Режим виділення зони

Режим виділення зони розширює можливості зйомки матеріалів (контенту) за допомогою кількох дисплеїв. Ви можете створити до чотирьох Зон контенту, щоб мати змогу постійної зйомки матеріалів, що відображаються на дисплеї, а не рухів доповідача.

Гібридний режим

Гібридний режим забезпечує максимальну свободу рухів для промовців. Заздалегідь задайте ефективні області для функції відстеження зон, і, як тільки ви входите в ці зони, камера починає відстежувати вас, разом з презентацією. При виході з таких зон знову вмикається Режим доповідача.

Залишити відгук проМоторизована камера AVer PTC310UV2 (61S9130000AF)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки