Монітор DELL 43" U4323QE 2xHDMI, 2xDP, USB-C, RJ-45, MM, IPS, 3840x2160, sRGB 95%, HAS (210-BFIS)

Код товару: 245165603
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Відношення сторін
  • Частота оновлення
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dell DellВиробник

Створено для більшого

Ознайомтеся з монітором, створеним для більшого. Більше безперебійної продуктивності. Більше можливостей підключення, ніж будь-коли. Більш дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

Покоріть свої завдання, використовуючи до чотирьох розділів

Розширте свою продуктивність, організувавши монітор у чотири унікальні FHD-розділи за допомогою внутрішньої багатопоточної передачі (iMST) при підключенні до одного ПК. Не потрібно зовнішнього програмного забезпечення або розгалужувача DisplayPort.

Багатозадачність і спільна робота

Працюйте на чотирьох різних ПК за допомогою однієї клавіатури та миші. KVM та Auto KVM забезпечують плавне перемикання з одного входу ПК на інший.

Порти швидкого доступу

Оцініть зручність портів USB-A і USB-C (Зарядка 15 Вт), ЩО Виїжджають НА Передню панель, для підключення периферійних Пристроїв. Коли ви закінчите, просто вставте порти назад, щоб зберегти чистий вигляд.

Комплексні можливості підключення

Підключайте свої пристрої до одного монітора через ряд портів, від HDMI до декількох портів USB-A і USB-C. Живіть ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C для передачі даних, аудіо та відео, забезпечуючи при цьому потужність до 90 Вт. RJ45 (1 Гбіт/с) забезпечує швидке та стабільне мережне з'єднання.

Створено для комфорту

Нахиляйте, повертайте та налаштовуйте монітор на ідеальну висоту для комфортної роботи протягом усього дня. Чітке звучання зручне завдяки вбудованим подвійним динамікам потужністю 8 Вт.

Підвищіть продуктивність

Увімкніть ноутбук, підключений до USB-C, одним натисканням кнопки за допомогою функції синхронізації живлення.

Насолоджуйтесь видом

Оцініть чіткість і ясність зображення з роздільною здатністю 4K.

Зручність для очей

Оптимізуйте комфорт для очей за допомогою функції ComfortView Plus, що знижує рівень потенційно шкідливого синього світла та забезпечує чудову точність кольору.

Сучасний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача

Новий сучасний інтерфейс для простоти використання та персоналізації функцій за допомогою Menu launcher.

Продуктивність на кожному рівні

Easy Arrange дозволяє легко розподілити кілька додатків по одному або декільком екранам за допомогою 49 встановлених віконних розділів та можливості персоналізації до п'яти вікон, забезпечуючи покращені можливості багатозадачності.

Залишайтесь в курсі подій

Отримуйте автоматичні сповіщення в будь-який час про нові оновлення прошивки та програмного забезпечення монітора.

Оптимізуйте зображення перед екраном

Добіться рівномірної передачі кольору монітора завдяки узгодженню колірних передустановок монітора та підтримуваного профілю ICC.

Просте налаштування та спільне використання аксесуарів

Налаштуйте одну клавіатуру та мишу для спільного використання між кількома ПК за допомогою майстра USB KVM. Меню швидкого доступу або гарячі клавіші забезпечують зручне швидке перемикання між ПК.

Простота розгортання

DDM сумісний з такими інструментами керування, як SCCM/InTune та сценаріями інтерфейсу командного рядка для простої ІТ-інтеграції та розгортання з керуванням активами.

Екологічні стандарти

У конструкції цього монітора використовується 85% пластика PCR (Post-consumer Recyclable), 90% переробленого алюмінію і він відповідає останнім екологічним стандартам, таким як EnergyStar та EPEAT Gold registered.

Екологічно безпечна упаковка

Комерційні монітори Dell, розроблені з урахуванням вимог охорони навколишнього середовища, поставляються у вибраних пакувальних компонентах, виготовлених з використанням до 90% перероблених матеріалів.

Економія енергії

Економте енергію, коли монітор не використовується, за допомогою функції PowerNap, яка зменшує яскравість або переводить монітор у сплячий режим, коли він не використовується.

Залишити відгук проМонітор DELL 43" U4323QE 2xHDMI, 2xDP, USB-C, RJ-45, MM, IPS, 3840x2160, sRGB 95%, HAS (210-BFIS)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки