Мікрофон EPOS B20, Omni, USB-A, grey (1000417)

Код товару: 253071503
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роз'єми
  • USB
  • Системні вимоги
  • Тотальне гармонійне спотворення
  • Радіус дії
  • Розмір мікрофонного модуля
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

EposВиробник

Особливості 

Чудовий контент починається з професійного звуку
Можливість швидко вибрати оптимальну для конкретної робочої ситуації діаграму спрямованості з чотирьох варіантів і бездоганно чіткий та добре деталізований звук дають змогу вести стрим (конференцію, записування тощо) завжди впевнено та професійно. А щоб контролювати аудіо в режимі реального часу було простіше, у новому Epos B20 передбачено аудіороз'єм для моніторних навушників і зручну систему керування.

Студійна якість мовлення
B20 захоплює звук із частотою дискретизації 48 кГц (а це 48 000 вимірів аудіосигналу на секунду) й у такий спосіб комфортно охоплює весь частотний діапазон, доступний людському слуху. До того ж B20 звук передає не в стандартних 16 бітах (усього 65 тисяч різних значень), а з роздільною здатністю 24 біти (16 мільйонів різних значень), тобто у 256 разів точніше, забезпечуючи у такий спосіб динамічний, багатий і надзвичайно чистий звук студійної якості та правильно вловлюючи всі нюанси голосу.

Налаштовується за кілька секунд
Власне, треба всього лише приєднати Epos B20 до вільного порту USB настільного комп'ютера або ноутбука — і це все, мікрофон відразу ж готовий до роботи. Більше жодних складнощів із настроюванням, всього кілька секунд — і ви вже в ефірі!

Привабливий і практичний дизайн
Новий B20 — мікрофон не тільки потужний і функціональний, але й достатньою мірою елегантний (щоб мати чудовий вигляд у кадрі як мінімум). B20 виготовлений у гладкому алюмінієвому корпусі, лаконічність і витонченість якого прекрасно підкреслює тонка смужка на темному матовому тлі покриття.

Чотири діаграми спрямованості на вибір
Кардіоїдна, стерео, двоспрямована і всеспрямована — у B20 діаграма перемикається теж однією кнопкою, завдяки чому мікрофон у будь-якій робочій ситуації можна миттєво перенастроювати на оптимальне захоплення звуку. У цьому плані B20 такий універсальний, що без проблем справляється з абсолютно будь-яким навантаженням, яке може виникати в процесі соло-ефіру, колективного виступу або активного ігрового стриму за участю цілої команди професійних геймерів. І не просто справляється, а гарантує найвищу якість передавання мовлення, а також вокалу, музики тощо.

Завжди зручно
B20 легко встановлюється в будь-якому зручному для роботи положенні та повертається під будь-яким кутом — униз, угору або вбік. Мікрофон комплектується фірмовою настільною підставкою, але в нього також передбачене стандартне кріплення з різзю на 3/8 дюйма для встановлення на пантограф, штатив або навіть на тримач-вудку.

Аудіомоніторинг стриму в реальному часі
Моніторні навушники для контролю голосу, стриму та звуку в грі приєднувати можна просто до мікрофона, для цього B20 має вбудований аудіороз'єм.

Панель керування
Найнеобхідніші для роботи елементи керування аудіо розташовані безпосередньо на самому мікрофоні та завжди під рукою.

Індикатор ефіру
В20 в будь-який момент часу сам підкаже, ввімкнений звук чи вимкнений.

Оптимальний рівень чутливості одним рухом
У процесі стриму рівень чутливості Epos B20 можна підкоригувати просто регулятором, який зручно розташований безпосередньо на самому мікрофоні. Проте не забуваймо, що якщо чутливість вища, ніж треба, то мікрофон може спотворювати голос, а якщо, навпаки, занадто низька, то правильно захоплювати та передавати голос йому теж буде складніше. Так що, до виходу в ефір треба трохи поекспериментувати й за допомогою регулятора знайти та встановити чутливість B20 на потрібний рівень. Крім того, чутливість B20 можна настроювати й у застосунку EPOS Gaming Suite.

EPOS Gaming Suite — найзручніший інструмент для тонкого настроювання B20
Застосунок EPOS Gaming Suite розроблений для комп'ютерів на основі операційної системи Windows 10. Завантажити застосунок можна безплатно із сайту компанії. EPOS Gaming Suite — це простий і функціональний програмний інструмент, який дає змогу контролювати режими відтворення звуку (перемикатися між стереозвуком 2.0 і повноформатним 7.1-канальним об'ємним звуком) і настроювати мікрофон. Крім того, в EPOS Gaming Suite передбачені також функції реверберації, оптимізації голосу, Side Tone (можна послухати себе), Noise Gate (шумозаглушення) і вбудований еквалайзер із набором готових пресетів для найпопулярніших ігрових жанрів і сетапів. Іншими словами, якщо ви стримите і граєте на ПК, то з Gaming Suite ви завжди маєте можливість швидко та якісно настроювати звук у стримі та в ігровому ефірі відповідно до своїх пе

Залишити відгук проМікрофон EPOS B20, Omni, USB-A, grey (1000417)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки