Мережевий адаптер D-Link DFE-551FX 1x100BaseFX, MM, PCI

Код товару: 253595103
Мережевий адаптер D-Link DFE-551FX 1x100BaseFX, MM, PCI
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Відстань передачі
  • Енергоспоживання
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

D-Link D-LinkВиробник

Особливості:

Надійне під'єднання через оптику

Адаптер DFE-551FX дає змогу встановити надійне під'єднання до комп'ютера через оптичний канал зв'язку. З його допомогою можна керувати живленням робочої станції або сервера з комутатора Fast Ethernet по оптоволоконному з'єднанню. Зі швидкістю передавання даних 200 Мбіт/с у повнодуплексному режимі ця карта добре працює в середовищах із високою електромагнітною інтерференцією, забезпечуючи за допомогою багатомодового оптичного кабелю під'єднання до комутатора, розташованого на відстані до 2 км.

Wake-On-LAN для керування живленням

Wake-On-LAN (WOL) - це функція Advanced Configuration Power Interface (ACPI), що дає змогу віддалено вмикати/вимикати живлення вимкненого комп'ютера. За допомогою цієї функції адміністратор мережі може посилати сигнали "wake-up", що приводять комп'ютер в активний стан. Функція WOL забезпечує користувачам чудову можливість для керування живленням ПК у будь-який час і з будь-якого місця.

Висока продуктивність

Працюючи в режимі Bus Master 32-розрядної шини PCI, адаптер гарантує високу продуктивність. Режим Bus Master дає змогу передавати дані повз центральний процесор, що дає можливість розвантажити його для виконання прикладних програм.

Керування потоком для мінімізації втрати пакетів

Адаптер підтримує вбудовану функцію керування потоком, забезпечуючи засоби захисту даних під час їхнього передавання мережею. Під час під'єднання до комутатора Fast Ethernet, що підтримує керування потоком, адаптер, під час пікових навантажень, отримує від нього сигнали про переповнення буфера. Після цього адаптер затримує передачу даних до тих пір, поки не отримає сигнал від комутатора, що він готовий до прийому даних.

VLAN для підвищення продуктивності та надійності

Мережевий адаптер підтримує IEEE 802.1Q VLAN, даючи змогу створити кілька підмереж для кожного сервера або комп'ютера й ізолювати пристрої всередині кожної VLAN від решти мережі для підвищення безпеки та контролю над трафіком.

Підтримка черг пріоритетів IEEE 802.1p 

Адаптер підтримує черги пріоритетів 802.1p, даючи змогу передавати мережею чутливі до затримок застосунки, як-от потокове аудіо та відео, і VoIP із належним пріоритетом.

Залишити відгук проМережевий адаптер D-Link DFE-551FX 1x100BaseFX, MM, PCI

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки