uk ru

Лежак-юрта №2 Соня "Lucky Pet", бірюзовий, 46х46х35см

Код товару: 251640403
Лежак-юрта №2 Соня "Lucky Pet", бірюзовий, 46х46х35см
Лежак-юрта №2 Соня "Lucky Pet", бірюзовий, 46х46х35см - Прев'ю фото №1
Лежак-юрта №2 Соня "Lucky Pet", бірюзовий, 46х46х35см - Прев'ю фото №2
Лежак-юрта №2 Соня "Lucky Pet", бірюзовий, 46х46х35см - Прев'ю фото №3
  • 983 908 кешбек 11,35
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Lucky Pet Lucky PetВиробник

Серія будиночків «Юрта Соня» розроблена спеціально для чутливих натур, підходить для міні та середніх порід собак, котів від мініатюрних до гігантів мейн-кунів. Пірамідальна форма будиночка, як доведено наукою, сприяє покращенню біополя та самопочуттю всього живого, що знаходиться всередині піраміди (рослини, тварини, люди). Такий будиночок особливо сприяє розслабленню та відпочинку хвостатого, дозволяє ненав'язливо, лежачи в положенні контролювати всю територію житла. Знімний матрацик та стінки піраміди – на блискавці і легко розбираються на чохол та наповнювач.

У спеку року матрац можна вийняти та розташувати на балконі, в коридорі, де хвостатому буде легше переносити високі температури повітря. Взимку ж навпаки – будиночок та зону відпочинку краще влаштувати неподалік джерела тепла, але не поруч, і не на протягах. Будиночок пошитий з натуральної бавовняної тканини, яка не електризується від вовни та створює максимальний комфорт під час відпочинку.

Зовнішні стінки наповнені гіпоалергенним поролоном із високою щільністю, що використовується у меблевому виробництві. Такий наповнювач відмінно тримає форму, зносостійкий навіть для гіперактивних вихованців, легко пропускає повітря, зберігаючи при цьому комфортну температуру.

Знімний матрацик наповнений листовим гіпоалергенним синтепоном середньої щільності, що особливо важливо для хвостатих друзів. Занадто легкі та м'які наповнювачі швидко збиваються по контуру тулуба вихованця, втрачають форму та утворюють «лисі» западини. Листовий синтепон навпаки – крім комфорту, захищає від протягів та прохолодної підлоги, зберігаючи форму та цілісність покриття.

Догляд:

Чохол матраца – на блискавці. При легкому забрудненні буде достатньо сухого чищення пилососом. При сильних забрудненнях чохол легко знімається і стирається як делікат або ручним пранням.

Залишити відгук проЛежак-юрта №2 Соня "Lucky Pet", бірюзовий, 46х46х35см

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки