Kurgo Wander Carrier КУРГО ВАНДЕР сумка-переноска для собак и котов Пісочний | 43х28х28 см (SPK00045)

Код товару: 250387903
Kurgo Wander Carrier КУРГО ВАНДЕР сумка-переноска для собак и котов Пісочний | 43х28х28 см (SPK00045)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

KurgoВиробник

Чи то тривала відпустка, поїздка до магазину, візит до ветеринара, чи то прогулянка парком сумка-переноска Kurgo ВАНПЕР — це все, що вам потрібно, щоб подорожувати з вихованцем із комфортом і легкістю.

У сумці може зручно розміститися собака або кіт вагою до 8 кг.Переноска Kurgo Wander виготовлена з міцного та щільного поліестеру (щільність 600 ден).

З трьох бічних боків є вставки з міцного сітчастого матеріалу, який забезпечує чудову циркуляцію повітря всередині сумки: вентиляційні вставки становлять 21% від загальної поверхні сумки.

Конструкція передбачає 2 способи завантаження вихованця: збоку (з обох боків) і зверху. Всі входи/виходи закриваються на блискавку.

Бічні входи мають дротяний каркас периметром, щоб ваш вихованець міг туди вільно зайти.Дно сумки-переноски для собак і котів Курго Вандер посилене фібролітовою пластиною, що не дає змогу сумці прогинатися до під вагою вихованця.

Для комфорту вихованця всередині сумки передбачена м'яка підстилка з поліефірного флісу, яку можна прати в пральній машині.

Зовнішня частина дна виготовлена з водонепроникного матеріалу Rufftex, що гарантує захист від протікань у найрізноманітніших ситуаціях.Для перенесення сумки можна скористатися ручками або пристебнути наплічний ремінь, який можна регулювати за довжиною. Для ручок передбачена м'яка накладка на липучці.

З бічного боку (без сітки) тасьма ручок не прострочена периметром, утворюючи 2 петлі для фіксування перенесення за допомогою автомобільного ременя безпеки під час транспортування вихованця в автомобілі.Усередині сумки є вшитий повідець із карабіном для пристібання до нашийника або шлеї.Чому варто купити сумку-переноску для собак і котів Kurgo Wander:підходить для собак і котів вагою до 8 кг;міцна та зносостійка завдяки тканині з поліестеру щільністю 600 ден;забезпечує чудову циркуляцію повітря всередині завдяки сітчастим вставкам, розташованим із 3 бічних сторін і складників 21% загальної поверхні сумки;зручне завантаження зверху та з двох боків, входи/виходи закриваються на блискавку;бічні кишені для зберігання іграшок і ласощів;знімний регульований плечовий ремінь;можна закріпити в машині, пристебнувши автомобільним ременем безпеки;вшитий повідець із карабіном для пристібання до нашийника або шлеї;тверде дно не прогинається під вагою вихованця;водонепроникна та протиковзна нижня частина сумки;м'яка знімна підстилка з поліефірного флісу, яку можна прати в пральній машині;відповідає вимогам більшості авіакомпаній до розміщення під сидінням як ручний поклаж.

ВАЖНО! Завжди уточнюйте в авіаперевізника його індивідуальні вимоги та висоту крісел;компактно складається для зберігання.Габаритні розміри сумки (ШхГхВ): 43х28х28 см.Габаритні розміри паковання (ШхГхВ): 44х7,5х31 см.Вага сумки: 1,13 кг.Максимальна вага вихованця: 8 кг.Колір: пісочний (основний матеріал), чорний (сітчасті вставки), жовтогарячий (відокремлювальний кант).

Залишити відгук проKurgo Wander Carrier КУРГО ВАНДЕР сумка-переноска для собак и котов Пісочний | 43х28х28 см (SPK00045)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки