Кулер ASUS Fan Standalone (AY2401) (90AI00R0-P00010)

Код товару: 256150603
Кулер ASUS Fan Standalone (AY2401) (90AI00R0-P00010)
  • 3 400 кешбек 67,75
Гарантія: 15 днів
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

450 кешбек 5,63

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: Супер-холодне охолодження У компактному форм-факторі AeroActive Cooler X вражає своїм збільшеним у 2,6 раза термоелектричним охолоджувальним чипом і збільшеною в 1,1 раза швидкістю обертання вентилятора, забезпечуючи колосальне покращення теплової ефективності в 1,3 раза.

З підключеним пристроєм температура поверхні задньої кришки може знизитися на неймовірні 36°C! Завдяки передовій термоелектричній системі охолодження зі штучним інтелектом він автоматично визначає температуру вашого телефону та оптимізує режим охолодження, запобігаючи затримці та перегріванню.

Крім того, це ангел-охоронець вашого акумулятора, який подовжує термін його служби. AeroActive Cooler X підключається до акумуляторів ROG Phone 8 Series через бічний роз'єм USB-C для зарядки, усуваючи клопоти з додатковими проводами і дозволяючи вам грати без жодних перерв! Керування на кшталт консолі Відчуйте звичний комфорт контролера ігрової консолі з ергономічними подвійними кнопками на AeroActive Cooler X.

Незалежно від того, що ви натискаєте, клацаєте або перемикаєте, почувайтеся впевнено, розкриваючи свої численні навички керування та насолоджуючись покращеним тактильним зворотним зв'язком, який виходить далеко за межі простого натискання на екран дисплея.

І не хвилюйтеся, ці подвійні кнопки розраховані на тривалий термін служби - до 200 000 натискань! Видатний дизайн Незалежно від того, чи ви розслабляєтеся, чи влаштовуєте хаос, підсвічування Aura RGB прикриє вашу спину.

Воно легко поєднує кольори RGB, щоб продемонструвати ваш внутрішній дух ROG.

Завдяки прозорому дизайну, який дає змогу побачити лопаті вентилятора у швидкісному русі, ваш телефон ROG підсвічується, не залишаючи жодних сумнівів, що він є зіркою шоу. Кишеньковий розмір для подорожей AeroActive Cooler X став ще компактнішим, завдяки чому його зручно тримати в руці.

Його кишеньковий дизайн забезпечує максимальну портативність, тож ви можете взяти його з собою, куди б ви не пішли.

Грати на ходу ще ніколи не було так просто. Універсальні можливості підключення Підключіть навушники до 3,5-мм роз'єму для захопливого ігрового звуку без затримок.

Ви можете живити AeroActive Cooler X від акумулятора ROG Phone 8 Series або заряджати його безпосередньо через бічний порт USB-C. Гнучка підставка Жадаєте відеоекшену? Секретна зброя AeroActive Cooler X - прихована підставка в нижній частині, яка дозволяє вашому телефону серії ROG Phone 8 стояти на будь-якій плоскій поверхні.

В одну мить ваша ігрова установка перетворюється на кінематографічний досвід!.

Залишити відгук проКулер ASUS Fan Standalone (AY2401) (90AI00R0-P00010)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
1 899 16 1 599 кешбек 64,75