Корм для всіх видів тропічних акваріумних риб в гранулах Dajana TROPI GRAN BASIC 100 мл/55 г DP100A(5025)

Код товару: 250707103
Корм для всіх видів тропічних акваріумних риб в гранулах Dajana TROPI GRAN BASIC 100 мл/55 г DP100A(5025)
  • 106 кешбек 1,33
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana Tropi Gran Basic - високоякісний корм у вигляді гранув для всіх видів тропічних акваріумних риб. Ідеально підходить для годування дискусів.

Для виготовлення корму відбивалося лише якісне і відбірне сміття.

Комплекс вітамінів, мінералів і мікроелементів сприяє доброму росту, доброму здоров’ю, а також яскравому натуральному забарвлення і міцному імунітету риб у вашому акваріумі.

Год Dajana Tropi Gran Mix чудово збалансований і містить всі необхідні поживні речовини, яких так потребують декоративні рибки щодня.Dajana Tropi Gran Basic підходить як для молодняка, так і для шлюбної особини.

Години мають чудові смакові властивості, з’їдають рибу, легко засвоюються, залишки не забруднюють акваріумної води.

У складі міститься високий рівень білків, вітамінів, а також мінералів, які сприяють розвитку і здоров’ю риб.

Омега-3 жирні кислоти підвищує рівень захисту організму від різних інфекцій та хвороб, забезпечує здоровий зовнішній вигляд з яскравою фарбою.Ця їжа ґрунтується на найсучаснішій, науковій інформації щодо харчування тропічних акваріумних риб, і вона відповідає найвищій вимоги щодо їх харчування.Рекомендації за годуванням: Годувати треба кілька разів на день так, щоб риба могла їсти корм протягом кількох хвилин.Склад корму: Рибні муки, зернові, рослинні концентрати, сушені дріжджі, слимаки, водорості, рослинні олії та жири, ліцитин, антиоксиданти.Аналітичний склад: сырой протеин 55%, сырой жир 9%, вологість 8%, Клітина 2%, Зла 10%.Вітаміни: містить вітаміни А, E, C, D3, а також корисні мікроелементи.Усі види тропічних акваріумних риб і дискусів були високоякісним кормом.Це сприяє доброму росту, доброму здоров’ю, а також яскравому натуральному фарбуванню і міцному імунітету риб.Засмажений і містить усі необхідні поживні речовини, які потребують кожного дня декоративних рибок.Риба легко засвоюється, не забруднюючи води.Високоякісний сир для виготовлення.Виробник: DAJANA PET.

Залишити відгук проКорм для всіх видів тропічних акваріумних риб в гранулах Dajana TROPI GRAN BASIC 100 мл/55 г DP100A(5025)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки