Конструктор LEGO Minecraft Будинок-свиня (21170)

Код товару: 246304103
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Lego LegoВиробник

Будинок-свиня

Підніміть на новий рівень любов дітей до гри Minecraft з цим «Будинком-свинею LEGO Minecraft». Цей набір зі світу Minecraft поєднує в собі веселощі, творчий підхід і атмосферу пригод комп'ютерної гри і реалістичність наборів LEGO.

Шукаєте ідеальний подарунок у стилі Minecraft?

Діти можуть використовувати набуті в Minecraft навички, щоб зібрати в реальному світі те, що вони цілком могли б побудувати в грі: будинок у вигляді гігантської свині. Збоку це будова відкривається, являючи на світло велике приміщення, а дах знімається, даючи більше місця для гри. Модель можна нескінченно збирати заново, а вся кімната-голова відділяється, і її можна приставити до іншого місця. Алекс, зухвала героїня гри, готова повеселитися, а знаменитий кріпер збирається застати гравців зненацька. На вулиці теж є чим зайнятися: тут ви можете подбати про двох симпатичних поросят. Ну а для того, щоб іграшка ще більше була схожа на Minecraft, тут є функція вибуху, яка розносить її на шматочки!

Порадуйте пристрасного гравця в Minecraft цим набором «Дом-свиня LEGO Minecraft». Веселощі, творчий підхід і пригоди з Minecraft c універсальністю іграшки LEGO.

Цей набір для зборки LEGO Minecraft включає популярного персонажа з гри Алекс, знаменитого кріпера, двох свиней, аксесуари для Алекс і морквину для свиней.

Діти використовують отримані в Minecraft навички, щоб зібрати будинок у формі свині, відкрити його з одного боку і зняти дах, вивчаючи приховані кімнати, сховатися від кріпера, доглядати за свинями – і обрушити весь будинок потужним вибухом!

Для дітей від 8 років. Ідеальний подарунок для дітей, які хочуть вивести своє захоплення Minecraft на новий рівень.

Розміри моделі: більше 14 см. У висоту, 20 см. В ширину і 19 см. В глибину. Вона надихає на творчу гру і відмінно виглядає як прикраса в кімнаті будь-якого шанувальника Minecraft.

Цей набір LEGO Minecraft міцний, його легко збирати заново і можна комбінувати з іншими наборами з серії LEGO Minecraft.

Широкий асортимент наборів LEGO Minecraft переносять мережеву гру в Minecraft в реальний світ: вас чекають сцени, персонажі і можливості, творчо відтворені з міцних кубиків LEGO.

Всі елементи LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найвищим стандартам індустрії, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і ідеально поєднуються і роз'єднуються.

Елементи LEGO відчувають на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

Залишити відгук проКонструктор LEGO Minecraft Будинок-свиня (21170)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки