Конструктор fisсhertechnik Trainingsmodelle Agile Production Simulation 24В (FT-569289)

Код товару: 253118203
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Fischertechnik FischertechnikВиробник

Кожна заготівля містить NFC-мітку, на якій записані виробничі дані (колір заготівлі, час доставки, час зберігання та вилучення, виконані етапи виробництва, проведений контроль якості).

Заготівлі різного кольору (білі, червоні, сині) проходять різні виробничі процеси і таким чином проходять через різні станції на заводі за певний час (обробки). Завод керується центральним контролером (Raspberry Pi 4 Model B), який з'єднаний у мережу з контролерами окремих модулів заводу, ПЛК Siemens S7 1200 у версії 24 В.

Центральний блок управління обмінюється даними через стандартизований інтерфейс AGV VDA 5050 та керує замовленнями на транспортування AG.

Для зв'язку використовується протокол MQTT (message queuing telemetry transport). Завод також підключений через WLAN-маршрутизатор до хмари fischertechnik, де є онлайн-портал для замовлення заготовок клієнтом.

Крім того, доступні інформаційні панелі для керування замовленнями, візуалізації стану заводу та визначення показників.

Для імітації дистанційного обслуговування на приладовій панелі станцій відображаються зображення, зняті встановленою на заводі камерою, що рухається, таким чином стан заводу і всі його процеси можна відстежувати віддалено. Фізично платформи окремих модулів заводу з'єднуються один з одним за принципом шпунта та паза, утворюючи цілісну конструкцію.

Додаткові модулі можуть бути додані та налаштовані на панелі керування. Супровідний дидактичний матеріал пропонує докладне введення в управління фабрикою, а також великий навчальний матеріал для викладачів.

Він включає наступні теми: Промисловість 4.0 Модульне виробництво Інтелектуальні мережі Підхід HTO (Human-Technology-Organization) Цифровий двійник Оцінка даних датчиків у реальному часі та багато іншого.

Залишити відгук проКонструктор fisсhertechnik Trainingsmodelle Agile Production Simulation 24В (FT-569289)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки