Клітка для птахів Ferplast MAX 6 Antique Brass Ø 53 x 165 cm (55025502)

Код товару: 250978003
Клітка для птахів Ferplast MAX 6 Antique Brass Ø 53 x 165 cm (55025502)
  • 8 461 кешбек 105,77
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ferplast FerplastВиробник

вимірювання: Ø 53 x 165 cmMax 6 - гарна клітка для папуг з круглим підставою, дуже простора і укомплектована пластиковою підставкою.

Покриття решітки з металевим ефектом, схожим на латунь, добре поєднується з темним підставою, оснащеним двома піддонами для збирання сміття.

На дні клітки знаходиться знімна захисна решітка, що оберігає лапи вашої птиці від зіткнення з залишками їжі та іншими відходами.

Красивий старовинний вигляд дротяної решітки створюється шляхом нанесення двох шарів лаку зі спеціальним порошком.

Даний метод підвищує стійкість до появи іржі, тим самим забезпечуючи тривалий термін служби продукту.

Асортимент кліток для птахів Antique Brass з'явився результатом роботи Ferplast, заснованої на увазі до добробуту ваших вихованців та повагу до навколишнього середовища: він являє собою крок вперед у порівнянні з попередніми латунними клітинами завдяки новому інноваційному і абсолютно екологічним способом обробки.

Клетка Мах 6 была разработана для обеспечения максимальной безопасности вашего питомца: входная дверца клетки легко открывается, сдвигаясь наверх, но в то же время, чтобы избежать случайных побегов, может быть заблокирована благодаря навесному замку, входящему в комплект.

Мах 6 поставляется в комплекте со специальными аксессуарами для попугаев, включающими деревянные жердочки, металлические качели и две большие пластиковые кормушки, которые могут быть использованы для еды или воды.

Клетка поставляется в комплекте с пластиковой подставкой F 76, оснащенной удобными колесиками.

Круглая клетка, разработана специально для попугаевПроволочная сетка с металлическим блеском, похожим на латунь, получаемым путем нанесения двух слоев лака со специальным порошком и более устойчивым к коррозииКрасивый старинный вид, элегантный и изысканныйИзготовлена с вниманием к окружающей среде, принадлежит к новой линейке Antique BrassДверца открывается, сдвигаясь наверх, имеет замок безопасностиОснование из прочного пластика с выдвижными поддонами для легкой чисткиСпеціальні аксесуари в комплекті: дві годівниці для корму/води, одна дерев'яна жердинка, одні гойдалки і одна пластикова підставка.

Залишити відгук проКлітка для птахів Ferplast MAX 6 Antique Brass Ø 53 x 165 cm (55025502)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки