Іригатор Ardesto портативний, чаша 300 мл, Li-ion акум. в компл., чохол, 7 насадок, білий (POI-H350W)

Код товару: 246478303
Іригатор Ardesto портативний, чаша 300 мл, Li-ion акум. в компл., чохол, 7 насадок, білий (POI-H350W)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ardesto ArdestoВиробник

Дбайливе чищення

Сучасний портативний іригатор ARDESTO POI-H350W призначений, аби підтримувати гігієну ротової порожнини на високому рівні. Пристрій має п’ять режимів, за допомогою яких можна вибрати тиск (низький, середній, високий, пульсуючий), і схвалену стоматологами частоту пульсації (1 200 – 1 400 р/хв). Для зручності кожен із режимів отримав індикатор.

Продумана комплектація

Комплектація ARDESTO POI-H350W доволі продумана, адже містить аж 7 насадок, що сприятимуть зменшенню захворювань тканини пародонта та зубів і забезпечать свіже дихання. Крім двох класичних, доступні спеціалізовані насадки: ортодонтична (для чищення зубів із брекетами, імплантами та протезами), парадонтологічна, насадка-щітка, для чищення язика, для зволоження носа. Також у наборі є ємність для води (300 мл), якої достатньо для ретельного очищення ротової порожнини. Ємність знімна, що створює додаткові зручності під час миття пристрою після використання.

Ефективна автономність

Вбудований акумулятор на 2 500 мА·год забезпечує до 7 днів автономної роботи за умови використання пристрою двічі на день. Час повного заряджання становить 4 години. Виробник подбав про захист пристрою від вологи та пилу – клас IPX7.

Залишити відгук проІригатор Ardesto портативний, чаша 300 мл, Li-ion акум. в компл., чохол, 7 насадок, білий (POI-H350W)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки