Іграшка для собак West Paw Zogoflex Tizzi для ласощів 18 см Блакитний (ZG061AQA)

Код товару: 254418103
Іграшка для собак West Paw Zogoflex Tizzi для ласощів 18 см Блакитний (ZG061AQA)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість в упаковці
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

West Paw West PawВиробник

Tizzi Dog Toy Іграшка для собак Тіззі для ласощів

Створено для собак, які люблять жорстко гризти

В іграшці Тіззі зібрано все, що так подобається собакам. Для початку – іграшка містить секретний відсік для ласощів, також іграшка має гнучкі ручки для більш цікавих ігор з перетягування та апортування, і нарешті, іграшка Тіззі стрибає, плаває і вона настільки міцна, що витримує боротьбу за неї між двома хвостатими хуліганами.

Tizzi® - Тіззі - потрійне заняття для вихованця - апортування, перетягування та пошук ласощів. Ручки "фіксуються" для подальшого кидання та гри. Щоб покласти ласощі всередину, просто відкрийте ручки.

Нетоксичні та не містять латекс Відповідають вимогам FDA (Управління продовольства та медикаментів США) – це означає, що іграшка безпечна, навіть якщо собака відгризе і з'їсть її шматочки Зроблені в США

Улюблена Іграшка

< Іграшка Tizzi® точно стане лідером у грі для Вашого улюбленця. Унікальна форма робить Тіззі цікавим для гри в перетягування, апорт і ігри в пошук ласощів. , які божеволіють від плавання (або просто, щоб відволікти під час купання в домашній ванні).

Будь ласка, майте на увазі, що безпека Вашого вихованця – це ваша відповідальність. При виборі іграшок важливо, щоб вони підходили за формою та розміром Вашого собаки. Слідкуйте за собакою під час використання іграшки. Немає іграшок, які зовсім неможливо погризти. Якщо ваш вихованець один з небагатьох, хто здатний дійсно суттєво погризти і пошкодити навіть таку надміцну іграшку як Zogoflex, у такому випадку використання іграшки краще припинити. Шкала міцності Оцінка = 3; Ідеально для тих, хто любить помірно гризти собак. Для спільних інтерактивних ігор під наглядом.

Цілий День у грі

Ці активні іграшки для собак були розроблені для того, щоб годинами утримувати увагу, інтерес і божевільний азарт до гри.

Легко мити: іграшки Zogoflex миються в посудомийній машині

Легко мити Zogoflex® вдома – просто покласти на верхню полицю посудомийки.

Гризти АБО Грати - Купуйте правильну іграшку

Так, всі іграшки Zogoflex® гарантовано міцні, але не всі були розроблені для того, щоб жорстко гризти та жувати. Одні собаки більше люблять гризти і жувати, інші ганятися і наздоганяти. Отже, обов'язково візьміть ту іграшку, яка найкраще відповідає стилю гри Вашого собаки. Потрібна допомога? Вам пощастило, у нас є путівник для вас!

Не токсичні та безпечні!

Іграшки Zogoflex® та Zogoflex Air® абсолютно не токсичні, без бісфенолу А, без фталатів та латексу, відповідають вимогам FDA (Управління продовольства та медикаментів США) – це означає, що іграшка безпечна, навіть якщо собака відгризе і з'їсть її шматочки.

Залишити відгук проІграшка для собак West Paw Zogoflex Tizzi для ласощів 18 см Блакитний (ZG061AQA)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки