Іграшка для собак Petstages Dogwood Stick Міцна гілка середня (pt218)

Код товару: 254521503
Іграшка для собак Petstages Dogwood Stick Міцна гілка середня (pt218)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість в упаковці
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Petstages PetstagesВиробник

Petstages Dogwood Stick

Іграшка для собак Петстейджес Дог Вуд Стік Міцна гілка

Дог Вуд Стік від Петстейджеса задовольняє природний інстинкт собаки гризти. Іграшка Дог Вуд Стік Міцна Гілка має смак та аромат натурального дерева, але не залишає скалку, як від звичайних дерев'яних гілок. Матеріал, з якого виготовлена гілка (Dogwood material) виготовлений у США, не містить свинцю та фталатів, тому Ви можете не хвилюватися даючи гілку вихованцю, він буде щасливий! Міцна гілка доступна в чотирьох розмірах від мініатюрної до великої, тому кожен собака може вибрати свою ідеальну гілку! >

Міні – собакам до 7 кг Мала – собакам до 9 кг Середня – собакам до 16 кг Велика – собакам від 23 кг і більше

ЗАДОВОЛЕННЯ І НІЯКИХ СКАЛОК: Дог Вуд Стік – це іграшка для жування, з ароматом та текстурою натурального дерева – справжнє кохання без побічних ефектів, таких як скалки в мові. Також Міцна Гілка Дог Вуд Стік не містить шкідливих речовин, наприклад як свинець і фталати, тому час, проведений за жуванням цієї гілки, пройде безтурботно.

ВИГОТОВЛЕНО У США: для жування потрібно ставитись дуже вибірково. Саме тому Дог Вуд Стік від Петстейджес виробляється в США з якістю і турботою, на які заслуговують собаки. задовольнить його потребу гризти. Ідеальна іграшка для дозвілля любителів погризти та заспокоїти собак при проявах деструктивної поведінки.

Смак та аромат натурального дерева: іграшка для собак Дог Вуд Стік має аромат та смак натурального дерева, який так подобається собакам.

ОДИН РОЗМІР НЕ ПІДЙДЕ КОЖНІЙ СОБАЦІ: іграшка Дог Вуд Стік міцна гілка створена з думкою про ваших собак, щоб вони могли вибрати одну з чотирьох розмірів гілок, ідеальну саме для них . З такою різноманітністю розмірів ця іграшка сподобається всім собакам, незалежно від їх розміру.

Залишити відгук проІграшка для собак Petstages Dogwood Stick Міцна гілка середня (pt218)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки