Іграшка для собак Bionic Opaque Ball Опак Болл м'яч малий 6,7 см помаранчевий (bc30097)

Код товару: 254551803
Іграшка для собак Bionic Opaque Ball Опак Болл м'яч малий 6,7 см помаранчевий (bc30097)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна-виробник товару
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

BionicВиробник

Bionic Opaque Ball

Іграшка для собак Біонік Опак Болл м'яч помаранчевий

Надійні іграшки для собак, яким нрватися гризти!

Біонік Опак Болл м'яч – це надміцний м'яч для собак, який встоїть перед зубами вихованця навіть після кількох годин найзавзятіших ігор і портувань. Зручно носити з собою, ви можете взяти м'яч на прогулянку в парк, або прихопити з собою на пляж і взагалі куди завгодно! Завдяки яскравим кольорам м'яч Біонік добре помітний і не загубиться в розпалі веселощів! А ще цей надміцний і пружний м'яч плаває у воді і навіть має схованку для ласощів. Ми зробили його на 65% міцнішим. Неперевершена витривалість! Біонік – супер міцні та супер веселі розваги!

  • довжина 6,7 см
  • ширина 6,7 см
  • висота 6,7 см Що особливого в іграшці Біонік Опак Болл? для ласощів, Біонік Опак Болл має велику центральну нішу, яку ви можете заповнити улюбленими смаколиками вихованця, йому сподобається, що ласощів так багато! Ваш улюбленець буде щасливий і йому точно не буде нудно!

Не містить Бісфенол А: це та іграшка, за яку ви можете бути спокійні даючи її вихованцю, адже в її складі немає шкідливі речовини, такі як свинець, бісфенол А або фталати. Нічого шкідливого, тільки щастя для Вашого собаки!

3 способи грати:грайте з улюбленцем будь-де: у приміщенні та у дворі! Ця чудова розвага для любителів гризти, також іграшку Біонік Опак Болл м'яч весело апортувати і грати в парку, і це ще не все, адже особлива форма плаваючої та не тонучої створена спеціально для веселих ігор на воді!

Безпечно мити в посудомийній машині:легко мити, щоб позбутися небажаних мікробів та бруду, просто покладіть іграшку на верхню полицю посудомийної машини.

Різнокольорові радості: Кожен пес має власну песолистность, саме тому іграшки Біонік Опак Болл представлені у трьох популярних кольорах: помаранчевий, пурпуровий та зелений! Ця іграшка не тільки добре помітна під час апортування, вона персоналізована для Вашого улюбленця.

Залишити відгук проІграшка для собак Bionic Opaque Ball Опак Болл м'яч малий 6,7 см помаранчевий (bc30097)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки