Іграшка для кішок Petstages Rainy Day Puzzle&Play Cat Game Краплі дощу 3ур складності (pt69581)

Код товару: 254550303
Іграшка для кішок Petstages Rainy Day Puzzle&Play Cat Game Краплі дощу 3ур складності (pt69581)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість в упаковці
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Petstages PetstagesВиробник

Rainy Day Puzzle & Play Cat Game

Іграшка інтерактивна для котів Петстейджес Головоломка «Краплі дощу»

Ваш розумник оцінить цю нову головоломку «Краплі Дощу». Щоб відкрити всі 14 відділень і отримати винагороду котику, доведеться зрушувати ковпачки та повертати дощові крапельки. - Елементи головоломки. Ви можете самостійно регулювати складність гри для вашого вихованця, роблячи гру простою для початківців і ускладнювати її для досвідчених котиків.

  • Ускладнюйте гру, поклавши ласощі в середину ковпачків. Котиці знадобиться повернути «краплю» а потім зрушити ковпачок, щоб отримати бажану винагороду
  • Обертайте колесо, щоб відкрити приховані відділення з ласощами
  • Для початківців розміщуйте ласощі прямо в кругле відділення, щоб отримати ласощі котику просто знадобиться повернути « краплю».
  • Безпечний харчовий матеріал, без бісфенолу, ПВХ та фталатів

У комплект кожної головоломки входить інструкція з порадами та способами гри, щоб Ви могли повністю використовувати можливості цієї головоломки.

Чудова ІДЕЯ ДЛЯ РОЗУМНИХ КОТИКІВ: стимулює природні харчові інстинкти кішок. У цій грі коту необхідно «підстрелити» свою винагороду. Щоб отримати ласощі необхідно вдарити лапою по ковпачку і повернути насіння. Іграшка створена з урахуванням природних рухів та інстинктів кішок.

АЛЬТЕРНАТИВА МІСЦІ ДЛЯ КОРМУ: замініть стандартну миску для їжі цікавою головоломкою. Це допоможе активувати природні інстинкти кота полювати на видобуток. Гра виготовлена з безпечного харчового матеріалу.

ЗАБЕЗПЕЧУЄ КОТІВ ЗАНЯТТЯМИ: дозвольте коту дослідити всі 14 відділень, зрушити ковпачки заповнені ласощами та відкрити відділення з ласощами. Для початківців покладіть ласощі у відділення та поверніть «краплі» так щоб вони не закривали трек. Щоб ускладнити гру, накрийте відділення "краплями" і покладіть ласощі всередину ковпачків, щоб дістати ласощі коту доведеться зрушити ковпачок. день у новому місці. Спробуйте ховати головоломку у різних кімнатах, за диваном чи дверима. Як правило, кішки їдять і грають, коли вони захочуть. >БЕЗ ЗЙОМНИХ ЧАСТИН: для безпечнішої гри та чищення частинки не відокремлюються. Гра котика буде безпечною

ЕКО-ФРЕНДЛІ: гра виготовлена з композитного матеріалу – суміші пластику та дерева – міцна, витривала і проста у догляді. Безпечно для планети.

ПРОСТОТА У ДОГЛЯДІ: щоб помити іграшку просто вийміть з неї гранули корму або ласощів, які залишилися після гри і сполосніть іграшку під теплою проточною водою з використанням ніжного мила, після того як іграшка висохне вона знову готова до використання! Слідкуйте за котиком під час гри, покажіть йому як грати правильно. Не залишайте тварину віч-на-віч з головоломкою, не дозволяйте коту гризти гру або її елементи. Перевіряйте гру на пошкодження. Іграшка не призначена для дітей, лише для котів.

Залишити відгук проІграшка для кішок Petstages Rainy Day Puzzle&Play Cat Game Краплі дощу 3ур складності (pt69581)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки