Холодильник SBS Gorenje, 182х64х80см, 4 двері, 265(129)л, А++, Інвертор , Зона св-ті, Внутр. Диспл, Нерж (NRM8182MX)

Код товару: 253134203
Холодильник SBS Gorenje, 182х64х80см, 4 двері, 265(129)л, А++, Інвертор , Зона св-ті, Внутр. Диспл, Нерж (NRM8182MX)
  • 36 999 кешбек 1 562,25
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Збереження температури при відключенні електроенергії
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gorenje GorenjeВиробник

Готовність до будь-якої події - функція Convert FreshZone Ця зручна шухляда просто змінює своє призначення зі зберігання м’яса й риби на шухляду для фруктів і овочів, щоб ви могли без зусиль розмістити всі свої свіжі продукти.   Швидке заморожування Потрібно заморозити велику кількість їжі? Функція FastFreeze заморожує їжу при температурі -24 ° C, щоб зберегти корисні речовини в їжі та її якість.

Приблизно через 26 годин функція відключається автоматично, і температура морозильної камери повертається до початкових значень.   Швидке охолодження після великих покупок Функція інтенсивного охолодження ідеально підходить для швидкого охолодження їжі після великих покупок.

Через шість годин функція відключається автоматично, і температура в холодильнику повертається до початкових значень.   Свіже, наче з грядки Просторий ящик CrispZone призначений для збереження поживних речовин та продовження свіжості вашої їжі завдяки низькій температурі та можливості регулювання рівня вологості.   Ефективне освітлення у потрібному місці Світлодіодне освітлення у холодильниках забезпечує відмінну та високоефективну ілюмінацію, оскільки має набагато довший термін експлуатації та використовує значно меншу потужність, ніж звичайні лампочки.   Ідеальний мікроклімат на кожній полиці Система вентиляції MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря в холодильній камері, щоб забезпечити оптимальну циркуляцію повітря та найкращі умови зберігання вашої їжі.   Більш не потрібно розморожувати Одна з найкращих систем охолодження на ринку, встановлена у морозильній камері. Найефективніше запобігає накопиченню льоду.

Як результат, вам не потрібно буде розморожувати внутрішню частину морозильної камери, і її місткість використовується більш ефективно.

Пакування або шматочки замороженої їжі не будуть прилипати одна до одної, а морозильна камера залишиться акуратною та охайною.   Розширене управління за допомогою LED дисплея Великий і чіткий LED дисплей дозволяє миттєво контролювати налаштування температури.

Такі функції, як FastFreeze та HolidayMode, можна вмикати простим дотиком.

А в разі раптового підвищення температури інтегрований сигнал тривоги попередить вас одразу.   Низький рівень шуму Холодильник працює на рівні шуму, що не перевищує гучності шепотіння.

Ця тиха робота є результатом чудової ізоляції та інноваційних рішень системи охолодження.   Отримай лід, коли він потрібен У морозилці завжди вистачає льоду зі знімним внутрішнім льодогенератором TwistIce.

Просто скрутіть ручку і насолоджуйтеся охолодженим напоєм.   Практичний і просторий Ефективно спроектований інтер'єр містить достатньо місця для більшої кількості їжі, економлячи вас від частих подорожей по магазинах.

Їжа може бути легко організована на скляних полицях, у великих ящиках або у відсіках на внутрішній стінці дверей, тобто завжди можна побачити, що вже є у наявності.

Залишити відгук проХолодильник SBS Gorenje, 182х64х80см, 4 двері, 265(129)л, А++, Інвертор , Зона св-ті, Внутр. Диспл, Нерж (NRM8182MX)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки