Холодильник Liebherr з нижн. мороз., 201.5x59.7х67.5, холод.відд.-266л, мороз.відд.-94л, 2дв., А, NF, диспл внутр., чорний (CNBDD5733)

Код товару: 245770003
Холодильник Liebherr з нижн. мороз., 201.5x59.7х67.5, холод.відд.-266л, мороз.відд.-94л, 2дв., А, NF, диспл внутр., чорний (CNBDD5733)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Система розморожування No Frost (Frost Free)
  • Розташування морозильної камери
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Liebherr LiebherrВиробник

ОСОБЛИВОСТІ

DuoCooling
Завдяки двом повністю роздільним контурам охолодження DuoCooling забезпечує відсутність повітрообміну між холодильним та морозильним відділеннями. Продукти харчування не засихають, а запах не передається. А це означає: менше викидати, рідше ходити за покупками, більше заощаджувати та отримувати задоволення.

Доукомплектований SmartDeviceBox
Хочете бути готовими до майбутнього розумного будинку? Liebherr буде радий допомогти: користувач може оснастити його модулем SmartDeviceBox, який виведе цей Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими діями та вже сьогодні відкриває весь світ цифрових можливостей.

Сенсорний та свайповий екран
Цей Liebherr слухатиметься користувача за помахом пальців: завдяки сенсорному та свайповому екрану можна керувати своїм холодильником інтуїтивно зрозуміло та дуже легко. Просто виберіть такі функції, як SuperCool, на кольоровому екрані дотиком і проведіть пальцем по екрану. Також легко можна регулювати температуру. А що якщо користувач не використовує дисплей активно? Тоді він показує фактичну температуру.

2,4 сенсорний дисплей
Точні інструкції економлять час. Саме тому на дверях холодильника Liebherr є 2,4-дюймовий дисплей сенсорний Touch&Swipe, керований жестами. Тепер завжди можна дізнатися про стан пристрою та змінити налаштування. Поверхня сенсорного дисплея Touch&Swipe та поверхня дверей утворюють єдине ціле. Завдяки високоякісним матеріалам та чорній глянсовій поверхні дисплей ідеально вписується в дизайн пристрою Liebherr.

BlackSteel
BlackSteel – це дуже ефектна та винятково приваблива чорна нержавіюча сталь. Вона має унікальну поверхню із глибоким шліфом, отриманим поперечним шліфуванням. Декоративне оздоблення SmartSteel відрізняється глибоким малюнком, який не тільки надає особливої елегантності пристрою, але й добре приховує відбитки пальців. Крім того, така поверхня стійка до подряпин і проста у догляді.

EasyTwist-Ice
І в спекотний літній день, і для гостей: технологія EasyTwist-Ice дозволяє швидко та без зусиль приготувати та завжди мати запас кубиків льоду – навіть без стаціонарного підключення до джерела водопостачання. Просто налийте воду в резервуар, дайте їй замерзнути, одним поворотом відокремте готові кубики льоду – і можна подавати прохолодні напої. Система EasyTwist-Ice гарантує високий рівень гігієни та проста в очищенні.

Вбудована ручка
Особлива та функціональна: завдяки вертикальній, суцільній та ергономічній утопленій ручці пристрій можна легко відкрити. Крім того, сучасний та пуристичний дизайн ідеально впишеться у кухню без ручок.

Система PowerCooling
Хочете бути впевнені, що холод майже рівномірно розподілений за холодильним апаратом? За це відповідає система PowerCooling: такий потужний, як і тихий вентилятор ефективно розподіляє холодне повітря по всій холодильній камері.

VarioSafe
Склянки з йогуртом, скляні баночки з джемом чи тюбики – потрібно легко доступне для таких невеликих продуктів? У Liebherr він є: VarioSafe. Воно не тільки створює порядок, а й легко змінюється. Просто помістіть двоступінчастий, регульований по висоті VarioSafe у холодильнику там, де він найбільше підходить.

Залишити відгук проХолодильник Liebherr з нижн. мороз., 201.5x59.7х67.5, холод.відд.-266л, мороз.відд.-94л, 2дв., А, NF, диспл внутр., чорний (CNBDD5733)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки