Happy Life Adult Energy with Chicken 15 кг ХЕППІ ЛАЙФ ЕНЕРГІЯ сухий преміум корм для собак всіх порід (311028)

Код товару: 248899703
Happy Life Adult Energy with Chicken 15 кг ХЕППІ ЛАЙФ ЕНЕРГІЯ сухий преміум корм для собак всіх порід (311028)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Happy LifeВиробник

Корм для собак Happy Life Energy – смачний збалансований повноцінний раціон преміум класу, який містить всі поживні речовини для дорослих активних тварин усіх порід.

Адаптований для собак, які сповнені енергії або отримують хороші фізичні навантаження, наприклад, сторожові, службові собаки.

Високий вміст протеїну (28%) і жиру (16%) ідеально збалансовано і гарантує підтримку оптимальної ваги собаки, а також готовність вашого вихованця до будь-яких спортивних і розважальних заходів.

Комплекс антиоксидантів допоможе собаці зберігати життєві сили і енергію.

Також корм може бути рекомендований як тимчасовий для ослаблених тварин, годуючих та вагітних сук. Уважно контролюйте вагу вашого вихованця, т. к.

калорійні корму при досить помірному темперамент собаки можуть спровокувати набір зайвої ваги.

Happy Life – турбота про здоров'я собаки в будь-якому віці! Чому варто купити корм для собак Happy Life Energy: повноцінний збалансований енергетично насичений раціон преміум класу; спеціально розроблений для активних дорослих собак віком від 12 місяців з урахуванням потреб їх живлення і розвитку без збільшення обсягу корму і перевантаження травної системи; високий вміст протеїну (28%) і жиру (16%) сприяє підтриманню м'язової маси, допомагає собаці зберігати життєві сили і енергію; м'ясо (курка) – основне джерело білка для відмінною засвоюваності і поїдання корму; рис – джерело легкозасвоюваних вуглеводів; морква (бета-каротин), брокколі і томати (антиоксиданти) – зміцнюють імунітет, покращують обмін речовин і роботу шлунково-кишкового тракту, є джерелами клітковини, рослинного білка, мікроелементів; горох – додаткове джерело енергії і білка для підтримки оптимальної ваги і тривалого насичення; олії та жири, у тому числі масло лосося (0,5%), насіння – джерела Омега-3 і Омега-6 жирних кислот густою блискучої шерсті, здоров'я шкіри, судин і суглобів; дріжджі – джерело вітамінів, мінералів, амінокислот, в тому числі незамінних, позитивно впливають на здоров'я собак: зміцнюють нервову систему, нормалізують роботу шлунка і кишечника, служать профілактикою дисбактеріозу, корисні для шкіри і шерсті, зміцнюють імунітет; оптимальне співвідношення кальцію і фосфору для структурної цілісності кісток, рухливості суглобів, міцних зубів, для нормальної роботи серцево-судинної системи; оптимальний рівень натрію для здоров'я серцево-судинної і сечової системи; яблуко (0,5%) – джерело корисної клітковини, пектину, для здоров'я кишкової мікрофлори.

Залишити відгук проHappy Life Adult Energy with Chicken 15 кг ХЕППІ ЛАЙФ ЕНЕРГІЯ сухий преміум корм для собак всіх порід (311028)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки