Гарнітура ігрова EPOS H6PRO Closed, mini-jack, 2.5м, зелений (1000968)

Код товару: 254341903
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

EposВиробник

Потужний звук без відволікаючих чинників Насолоджуйтеся виключно детальним звуком з H6PRO, закритою акустичної ігровий гарнітурою, яка ізолює навколишній шум.

Його знімний мікрофон на стійці розташований для оптимального прийому голосу, поряд з такими зручними функціями, як м'яке наголов'я, амбушюри з піноматеріалу з ефектом пам'яті і регульовані амбушюри для тривалого використання в іграх. Безперервний комфорт для тривалих ігор. Продолжительныеигровые сесії потребують виняткового комфорту, а закрита акустична версія H6PRO пропонує все: легка конструкція, перероблене наголов'я з набивкою, шарнірні амбушюри і амбушюри з піноматеріалу з ефектом пам'яті. Закритий акустичний дизайн з шумозаглушенням Навколишній шум не підходить для H6PRO.

Закриті амбушюри цієї гарнітури не відволікають увагу від навколишнього середовища, тому ви можете посилити свою конкурентну перевагу, зосередивши увагу на кожній деталі звуку. Знімний мікрофон з функцією відключення звуку Підніміть мікрофон H6PRO, щоб миттєво відірватися від ефіру.

Магнітна штанга цієї гарнітури, розташована для оптимального прийому голосу, може бути легко знята і замінена гладкою кришкою, якщо ви використовуєте зовнішній мікрофон. Сумісність з усіма основними платформами У коробці H6PRO ви знайдете змінні кабелі для ПК, Mac, PS4 , PS5 , Xbox Series X | S, Xbox One і Nintendo Switch.

Ви також можете з'єднати цю гарнітуру з різними звуковими картами EPOS для подальшого поліпшення ігрового звуку. Комплект: Гарнітура EPOS H6PRO Кабель GSA 30 для ПК Консольний кабель GSA 30 Короткий посібник користувача.

Залишити відгук проГарнітура ігрова EPOS H6PRO Closed, mini-jack, 2.5м, зелений (1000968)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки