Flamingo Rudo Dumbbell With Rope ФЛАМІНГО РУДО ГАНЕЛЬ З ВерЄВКОЮ іграшка для собак Блакитний 6,5х6,5х34,5 (SP519499)

Код товару: 248980103
Flamingo Rudo Dumbbell With Rope ФЛАМІНГО РУДО ГАНЕЛЬ З ВерЄВКОЮ іграшка для собак Блакитний 6,5х6,5х34,5 (SP519499)
  • 366 347,70 кешбек 4,36
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

Тянути, хапати, ловити, жувати: іграшка для собак Flamingo Rudo Dumbbell With Rope забезпечить вашому вихованцю максимум ігрових задоволень! Ця міцна іграшка ідеально підходить для інтерактивної гри з собакою, а також для розваги вашого вихованця, коли вас немає вдома.Іграшка для собак Фламінго Рудо Гантель виготовлена з нетоксичної термопластичної гуми, що означає міцність, легкість і безпеку для здоров'я вихованця та його зубів.

Такій іграшці не страшні перепади температур і осаду, вона тримається на воді, легко чиститься, тому може використовуватися на вулиці для активних ігор у будь-який сезон.

Додатковий плюс: яскраво-блакитний колір завжди чудово видно на місцевості.Мотузка сплетена з нейлонових ниток і являє собою міцний альпіністський трос, призначений для тривалої експлуатації.

Однак якщо ваш вихованець має агресивний стиль гризіння, не залишайте собаку наодинці з іграшкою, щоб унеможливити ризик розгризання й ковтання ниток мотузки.Габаритні розміри TPR-гантелі: 6,5х6,5х14 см.Чому варто купити іграшку для собак Фламінго Рудо Гантель із Веревкою:безліч ігрових варіацій: ідеальна для ігор, лову, хапання, перетягування, апортування, дресування;заохочує взаємодію між власником і собакою;допомагає собаці формувати та реалізовувати інстинкт захоплення й тренувати жувальні м'язи;зручна форма для хвата собаки;має практичну петлю для захоплення рукою під час перетягування та для кидка під час апортування;може використовуватися як жувальна іграшка, щоб запобігти деструктивному гризінню й зайняти собаку за вашої відсутності;здоров'я зубів: спеціальний рельєф гантелі сприяє очищенню зубів і масажу ясен, що допомагає запобігти утворенню зубного нальоту та зубного каменю;безпека для вихованця: гантель виготовлена з нетоксичної термопластичної гуми, мотузка — зі щільно сплетених нейлонових ниток;тримається на воді;рекомендується для собак малих і середніх порід.Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем.

Це допоможе іграшкам слугувати довше і, найголовніше, убезпечить вашого собаку від непередбачених ситуацій.

Жодна іграшка для собак не є по-справжньому непорушною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Залишити відгук проFlamingo Rudo Dumbbell With Rope ФЛАМІНГО РУДО ГАНЕЛЬ З ВерЄВКОЮ іграшка для собак Блакитний 6,5х6,5х34,5 (SP519499)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки