Flamingo Rudo Ball With Rope ФЛАМІНГО РУДО М'ЯЧ З ВерЄВКОЮ іграшка для собак Блакитний 7,5х7,5х26,3 см (SP519502)

Код товару: 248979803
Flamingo Rudo Ball With Rope ФЛАМІНГО РУДО М'ЯЧ З ВерЄВКОЮ іграшка для собак Блакитний 7,5х7,5х26,3 см (SP519502)
  • 304,95 кешбек 3,82
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

Іграшка для собак Flamingo Rudo Ball With Rope гарантує вашому вихованцю максимум ігрових задоволень і фізичної активності.

Вона ідеально підходить для інтерактивної гри з собакою в перетягування, лову-принеси на вулиці в будь-який сезон і в приміщенні, а також може розважити вихованця у вашій відсутності.

Однак якщо ваш вихованець має агресивний стиль гризіння, не залишайте собаку наодинці з іграшкою, щоб унеможливити ризик розгризання мотузки.Іграшка для собак Фламінго Рудо М'яч виготовлена з комбінованих матеріалів, які витримують міцність зубів вихованця та припускають тривалий термін експлуатації виробу.

М'яч зроблений із нетоксичної міцної термопластичної гуми, безпечної для здоров'я собаки та його зубів.

Поверхня м'яча має спеціальний рельєф, який сприяє очищенню зубів і масажу ясен, що допомагає запобігти утворенню зубного нальоту та зубного каменю в собак.

Мотузка являє собою міцний альпіністський трос, сплетений із нейлонових ниток.Діаметр TPR-м'яча: 7,5 см.Чому варто купити іграшку для собак Фламінго Рудо М'яч із мотузкою:безліч ігрових варіацій: ідеальна для ігор, лову, хапання, перетягування, апортування, дресування;заохочує взаємодію між власником і собакою;допомагає собаці формувати та реалізовувати інстинкт захоплення й тренувати жувальні м'язи;має практичну петлю для захоплення рукою під час перетягування та для кидка під час апортування;може використовуватися як жувальна іграшка, щоб запобігти деструктивному гризінню й зайняти собаку за вашої відсутності;здоров'я зубів: спеціальний рельєф м'яча сприяє очищенню зубів і масажу ясен, що допомагає запобігти утворенню зубного нальоту та зубного каменю;безпека для вихованця: м'яч виготовлений із нетоксичної термопластичної гуми, мотузка — зі щільно сплетених нейлонових ниток;тримається на воді;рекомендується для собак малих і середніх порід.Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем.

Це допоможе іграшкам слугувати довше і, найголовніше, убезпечить вашого собаку від непередбачених ситуацій.

Жодна іграшка для собак не є по-справжньому непорушною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Залишити відгук проFlamingo Rudo Ball With Rope ФЛАМІНГО РУДО М'ЯЧ З ВерЄВКОЮ іграшка для собак Блакитний 7,5х7,5х26,3 см (SP519502)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки