Flamingo Papyr Parakeet Toy Bouquet ФЛАМІНГО БУКЕТ іграшка для папуг 0.25 кг 10х11х41 см (SP110080)

Код товару: 248980003
Flamingo Papyr Parakeet Toy Bouquet ФЛАМІНГО БУКЕТ іграшка для папуг 0.25 кг 10х11х41 см (SP110080)
  • 587 557,65 кешбек 6,97
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

Інтерактивна іграшка для птахів Flamingo Papyr Bouquet — корисний аксесуар у клітинку для папуг або для підвісу за її межами.

Виготовлена з натуральних матеріалів декількох текстур, поєднує різні форми та може використовуватися як розвивальна іграшка та фуражилка для папуги.

Це важливо для збагачення дозвілля вашого пернатого вихованця та розвитку його інтелектуальних здібностей.Іграшка являє собою сітку, сплетену з лози.

На кінці сітки закріплений обважнювач і пучок джутових мотузок, а внутрішня частина наповнена вузькими різнобарвними смужками паперу.

Ваш папуга буде в захваті від можливості досліджувати текстури, клевати лозу та джут і копатися в паперових смужках.

Ви також можете заплести джутові мотузки у вузли, додавши іграшці ще більше інтерактиву.Крім того, якщо папуга має шкідливу звичку постійно перебирати або терити перо, іграшка Flamingo Papyr Bouquet чудово зможе його абстрагувати або навіть відучити від цього.

В її секретному арсеналі — вузькі різнобарвні смужки паперового наповнювача, які допоможуть абстрагуватися від шкідливої звички та забезпечать годинник активного проведення часу.Всередину сітки можна заховати улюблені ласощі папуги та влаштувати йому невеликий квест за їхнімидобутками: пернатий може чудово розважитися в спробах отримати бажане.Конструкція підвішується металевим гвинтовим карабіном на ланцюжку.Довжина іграшки без підвісу: - арт. 110079 — 21 см; - арт.

110080 — 28 см.Чому варто купити іграшку для папуг Flamingo Papyr Bouquet:пропонує безліч варіантів інтерактивних та інтелектуальних занять;урізноманітнить і заповнить дозвілля птиці, щоб папуга була здоровою та щасливою; має набір своєрідних текстур, які зацікавлять папуги; може використовуватися як фуражилка, якщо всередину сітки покласти горіхи, сухофрукти або інші улюблені ласощі папуги; зможе абстрагуватися або навіть відучити папуги постійно перебирати або теребити перо; виготовлена з безпечних для птахів натуральних матеріалів; легко кріпиться до стрижнів клітки або на ігровому стенді за допомогою металевого гвинтового карабіна на ланцюжку.

Залишити відгук проFlamingo Papyr Parakeet Toy Bouquet ФЛАМІНГО БУКЕТ іграшка для папуг 0.25 кг 10х11х41 см (SP110080)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки