Flamingo Gladiator Rugby ФЛАМІНГО ГЛАДІАТОР РЕГБІ разникова іграшка для собак Чорний S 5,8х5,8х8 см (SP519724)

Код товару: 248979903
Flamingo Gladiator Rugby ФЛАМІНГО ГЛАДІАТОР РЕГБІ разникова іграшка для собак Чорний S 5,8х5,8х8 см (SP519724)
  • 243,20 кешбек 3,04
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розміри
  • S
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

Суперміцна іграшка для собак Flamingo Gladiator Ruggby подарує вашому активно гризному вихованцеві масу позитивних емоцій.

Насамперед, це м'яч, який хоча й має незвичайний рельєф, але також може бути використаний для активних ігор із вихованцем і дресування: кидати, ловити, плюс гарний відскок завдяки якісній гумі.Крім того, Flamingo Гладіатор Регбі — чудова жувальна іграшка для собак, здатна зайняти вихованця на вашу відсутність, допомогти позбутися нудьги та стресу, абстрагуватися від деструктивного гризіння.

Поверхня з чітко окресленим рельєфом зручна для хвата та приваблива для гризіння.

Попутно вона сприятиме масажу ясен і очищенню зубів, допомагаючи запобігти утворенню зубного нальоту та зубного каменю.Активне гризіння собакої іграшки Фламінго Гладіатор Регбі може бути простимульованим улюбленими ласощами вашого вихованця.

Центральна частина м'яча утворює два диспенсери для ласощів.

Ці контейнери мають різний ступінь доступності до отримання улюблених смаколиків із протилежних сторін м'яча: легку, з практично вільним висипанням, і складнішу, де буде потрібно кмітливість, щоб добути ласощі.

Перший диспенсер добрий для навчання під час знайомства з іграшкою, другий — для розумової стимуляції та боротьби зі скуткою.Чому варто купити іграшку для собак Фламінго Гладіатор Регбі:перешкоджає деструктивному гризінню, виробляючи у вихованця правильну звичку жування іграшок, що вбереже від знищення ваші меблі та взуття;допомагає собаці позбутися нудьги, стресу та зайняти вихованця, коли вас немає;підходить для дресури та активних ігор;сприяє очищенню зубів і допомагає запобігти утворенню зубного нальоту та зубного каменю;може використовуватися як контейнер для ласощів;виготовлена з якісної нетоксичної гуми;суперміцна: підходить для собак з активним стилем гризіння.Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем.

Це допоможе іграшкам слугувати довше і, найголовніше, убезпечить вашого собаку від непередбачених ситуацій.

Жодна іграшка для собак не є по-справжньому непорушною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Залишити відгук проFlamingo Gladiator Rugby ФЛАМІНГО ГЛАДІАТОР РЕГБІ разникова іграшка для собак Чорний S 5,8х5,8х8 см (SP519724)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки