Exclusion Cat Sterilized Tuna консерва для стерилізованих котів із тунцем 85 г (8011259004062)

Код товару: 250816603
Exclusion Cat Sterilized Tuna консерва для стерилізованих котів із тунцем 85 г (8011259004062)
  • 69,90 кешбек 0,89
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Exclusion ExclusionВиробник

Коти після стерилізації потребують особливого раціону, збагаченого мікроелементами та вітамінами.

Збалансований монопротеїновий корм від італійського виробника Exclusion розроблений з урахуванням усіх харчових потреб стерилізованих тварин і забезпечує повноцінне живлення для домашнього вихованця.

Спеціальна рецептура збагачена всіма вітамінами, амінокислотами та мінералами, які необхідні для підтримки здоров'я вусатого.

Склад корму збагачений продуктами з високим вмістом антиоксидантів, як-от гранат, малина, ожина, чорниця.ПЕРЕВАГИ ДАНОГО ТОВАРУ:Монопротеїновий склад робить корм поживнішим, що перешкоджає розвитку ожиріння в стерилізованих кішок.

У складі міститься зерно благородних сортів і не використовують кукурудзу або пшеницю.Склад спеціально розроблений для підтримки здоров'я сечовидільної системи тварин.Фрукто- і мананоолігосахариди сприяють ефективному травленню і стабілізують роботу кишківника.Склад багатий на антиоксиданти, які перешкоджають роботі вільних радикалів і сприяють зниженню оксидативного стресу організму.Лососева олія покращує стан шерсті тварини.У складі не міститься курячого жиру, продуктів ГМО, сої та консервантів.

Склад Тунець (95%), горох, рис, сушений цикорій, лососева олія, ФОС (фруктолігосахариди), псиліум і насіння подорожника, МАН (маннолігосахариди), дегідрований гранат, дегідрована чорниця (0,03%), дегідрована ожина.Аналітичні компоненти: сирий білок 11%, сирий жир 5%, сира зола 2%, сира клітковина 1,6%, вологість 79%.

Денна норма Дотримуйтеся норм годування, зазначених у таблиці на пакованні, але враховуйте індивідуальні потреби тварини.Потреба в кормі може змінюватися залежно від довкілля, рівня активності та віку вашої тварини.Забезпечте тварині постійний доступ до питної води.

Залишити відгук проExclusion Cat Sterilized Tuna консерва для стерилізованих котів із тунцем 85 г (8011259004062)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки