Джерело безперебійного живлення APC Easy UPS SRV 5000VA/5000W, RM 4U, LCD, USB, RS232, Hard wire in&out (SRV5KRIRK)

Код товару: 253817903
Джерело безперебійного живлення APC Easy UPS SRV 5000VA/5000W, RM 4U, LCD, USB, RS232, Hard wire in&out (SRV5KRIRK)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Інтерфейси
  • USB
  • Ефективна вихідна потужність
  • Максимальна вихідна потужність
  • Вихідна напруга
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

APC APCВиробник

Особливості: Звукова сигналізація Надає сповіщення про зміну умов живлення в мережі та ДБЖ Попередження про помилку. Забезпечує аналіз несправностей із завчасним попередженням, що забезпечує профілактичну заміну компонентів. Сповіщення про відключений акумулятор Попереджає, коли батарея недоступна для забезпечення резервного живлення. Автоматична самоперевірка Періодичне самотестування батареї забезпечує раннє виявлення батареї, яку потрібно замінити. LCD графічний дисплей Текстові та мімічні діаграми, які відображають режими роботи, параметри системи та сигналізацію. Послідовне підключення Забезпечує керування ДБЖ через послідовний порт. Інтелектуальний слот для карт Налаштуйте можливості ДБЖ за допомогою карток керування. Мережа керована Більшість моделей забезпечують дистанційне керування живленням ДБЖ через мережу.

Багато хто не мають вбудованої NMC. Світлодіодні індикатори Забезпечте легкий для читання стан пристрою та стан живлення. Висока ефективність Високі показники ефективності, які залишаються стабільними навіть при низьких рівнях робочої потужності Сумісний з генератором Забезпечує чисте, безперебійне живлення захищеного обладнання, коли використовується електроенергія від генератора. Режим ECO Режим роботи, який обходить невикористовувані електричні компоненти за хороших умов живлення для досягнення високої ефективності без шкоди для захисту. Он-лайн топологія подвійного перетворення Гарантує незмінно високий рівень якості електроенергії.

Будь-які збурення форми сигналу розподілу регенеруються через нульовий час передачі змінного струму в постійний, а потім процес перетворення постійного струму в змінний.

Акумулятор використовується лише як резервне джерело. Програмне забезпечення для керування Дозволяє користувачеві керувати функціями ДБЖ, планувати автоматичне відключення та контролювати події в електромережі через інтерактивний інтерфейс, який забезпечує легкий та інтуїтивно зрозумілий моніторинг. Схвалено агентством безпеки Переконується, що продукт перевірено та схвалено для безпечної роботи з підключеним обладнанням постачальника послуг у визначеному середовищі. Вихід чистої синусоїди від батареї Імітує живлення від мережі, щоб забезпечити найвищий ступінь сумісності для активних серверів PFC (коригований коефіцієнт потужності) і чутливої ​​електроніки. Програмне забезпечення для керування Дозволяє легко контролювати енергопостачання мережі та керувати ДБЖ. Інтуїтивно зрозумілий РК-інтерфейс Надає чітку та точну інформацію кількома мовами з можливістю локального налаштування ДБЖ за допомогою простих навігаційних клавіш. Корекція вхідного коефіцієнта потужності Мінімізує витрати на установку, дозволяючи використовувати менші генератори та кабелі.

Залишити відгук проДжерело безперебійного живлення APC Easy UPS SRV 5000VA/5000W, RM 4U, LCD, USB, RS232, Hard wire in&out (SRV5KRIRK)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки