Духова шафа Eleyus Ester 6006 IS+BL

Код товару: 258548403
Духова шафа Eleyus Ester 6006 IS+BL
  • 10 899 кешбек 725
Гарантія: 5 років
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Eleyus EleyusВиробник

Електрична духова шафа ELEYUS ESTER 6006 IS+BL– це новинка від національного бренду вбудованої техніки для кухні ELEYUS.

Духова шафа ELEYUS ESTER 6006 IS+BL не лише стане окрасою будь якої кухні, а й завдяки оптимально підібраним функціям, простоті в користуванні та догляді буде незамінною супутницею як кулінара-початківця, так і досвідченого повара.

Ми подбали про те, щоб духова шафа ELEYUS ESTER 6006 IS+BL створила ідеальний ансамбль з іншою вбудованою технікою нашого бренду та перетворила Вашу кухню на оазис краси та стилю. Електрична духова шафа ELEYUS ESTER 6006 IS+BL має внутрішній об’єм 62 л, який дозволить з легкістю приготувати улюблені страви.

Клас енергоефективності «А» дозволить суттєво економити на електроенергії.

Споживана потужність духової шафи становить лише 2,1 кВт, однак при цьому вона швидко нагрівається і Вам не доведеться довго чекати потрібної температури.

Духова шафа ELEYUS ESTER 6006 IS+BL працює в 6-ти режимах (верхній нагрів, нижній нагрів, нагрів верхній+нижній, нагрів верхній+нижній+конвекція, гриль, розморожування), що дозволить потішити навіть найвибагливіших гурманів.

Завдяки функції конвекції температура в духовій шафі вирівнюється через постійну циркуляцію гарячого повітря, що дозволяє стравам рівномірно пропікатися, а також готувати одночасно на кількох рівнях і розширити діапазон приготування загалом. Для створення духової шафи ELEYUS ESTER 6006 IS+BL ми використали лише високоякісні матеріали: подвійне чорне гартоване скло для дверцят, харчову нержавіючу сталь марки AISI 304 для панелі керування, алюміній для ручки.

Всі ці деталі не лише творять естетичний ансамбль, а й є міцними, стійкими та довговічними.

Духова шафа обладнана надійними механічними ручками керування, а також механічним таймером з виключенням духовки і сигналізацією про закінчення процесу приготування.

Для приготування доступні 4 рівні рел’єфних направляючих.

Ви оціните легкість догляду за духовою шафою ELEYUS ESTER 6006 IS+BL завдяки емалі легкої очистки та знімним і розбірним дверцятам, які легко мити як руками, так і в посудомийці.

В комплект входить решітка та деко для приготування Ваших улюблених шедеврів. Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-ти річну гарантію на усю продукцію, котра підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України. Комплектація Духова шафа, Решітка для гриля, Деко, Інструкція, Кабель живлення з вилкою, Гарантійний талон.

Залишити відгук проДухова шафа Eleyus Ester 6006 IS+BL

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки