Davis Majutsu Titanium Straight 10 ", 25,4 смДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум прямі ножиці для стрижки собак (S.MT10S)
Davis Majutsu Titanium Straight 10 ", 25,4 смДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум прямі ножиці для стрижки собак (S.MT10S) - Прев'ю фото №1

Davis Majutsu Titanium Straight 10 ", 25,4 смДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум прямі ножиці для стрижки собак (S.MT10S)

  • 20 087 19 083 кешбек 238,54
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Davis DavisВиробник

Інвестуйте в якість, комфорт і довговічність! Після роботи прямими ножицями для стрижки собак Davis Majutsu Titanium ви більше не захочете використовувати ніякі інші.

Інструмент значно знижує трудомісткість і сприяє меншій стомлюваності рук і тіла.

При цьому якість роботи і продуктивність істотно зростають за рахунок можливості стригти точніше і швидше.

Ножиці для грумінгу ДЕВІС МАЙЖИТЦУ ТІТАНІУМ виготовлені з японської нержавіючої сталі марки 440С, яка відрізняється високою міцністю і твердістю.

Модель має чорне титанове покриття для неперевершеної довговічності інструменту.

Леза з потрійною заточуванням для ідеальної гостроти в значній мірі допомагають зменшити опір інструменту при стрижці, при цьому гострота заточування зберігається навіть при частому використанні.

З ножицями Davis Majutsu Titanium ви назавжди забудете, що таке стомлюваність або судоми рук при високій інтенсивності роботи.

Чому варто купити ножиці для грумінгу Davis Majutsu Titanium Straight: універсальний професійний інструмент преміум класу для грумінгу; ергономічний дизайн; плавний хід забезпечує ідеально рівний зріз та чіткі лінії; виготовлені з високоякісної японської нержавіючої сталі 440С (твердість по Роквеллу 58-59), яка славиться твердістю і міцністю; чорне титанове покриття - максимум зносостійкості, плюс надійний захист від корозії і гострота лез надовго, покриття не тріскається і не відшаровується навіть через роки експлуатації; додатковий бонус чорного покриття – відсутність яскравих відблисків, що знижує дискомфорт тварини, і зручність роботи з білої і світлою шерстю; спеціальна заточування ріжучої кромки лез забезпечує гладкий і швидкий зріз навіть при стрижці жорсткою і грубої вовни, «не закушуючи» при цьому окремі шерстинки; кільця ножиць розташовані на різних рівнях, мають спеціальний упор для пальця і силіконові вкладиші на внутрішній стороні, що в сукупності значно знижує навантаження на пальці і кисть, не дозволяє пальцях ковзати при роботі (вкладиші при бажанні можна зняти для очищення або збільшення внутрішнього діаметра кілець); силіконовий упор гасить удари кілець один про одного, що робить процес стрижки менше стресових для вихованця; високоточний регулятор натягу виготовлений з штучного алмазу, плавно і швидко регулює відстань між лезами для роботи з різними типами вовни.

Ножницы поставляются в жестком футляре в комплекте со специальным маслом по уходу за лезвиями. Прямые ножницы для груминга 8,5" (арт. S.MT8S).

Предназначены для стрижки собак малых и средних пород, инструмент будет также удобен начинающих мастеров: – общая длина: 21,6 см; – длина рабочего полотна (от винта до кончиков): 11,3 см; – внутренний размер колец с вкладышем:1,6х2,1 см; – вес ножниц: 0,084 кг; – вес в футляре: 0,338 кг; – габаритные размеры футляра (ДхШхВ): 27,6х8,8х3,6 см. Прямые ножницы для груминга 10" (арт. S.MT10S).

Идеальны для стрижки собак крупных пород: – загальна довжина: 25,4 см; – довжина робочого полотна (від гвинта до кінчиків): 15,6 см; – внутрішній розмір кілець з вкладишем:1,6х2,1 см; – вага ножиць: 0,120 кг; – вага в футлярі: 0,373 кг; – габаритні розміри футляра (ДхШхВ): 27,6х8,8х3,6 див. Країна-виробник: США.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки