Davis Majutsu Titanium Straight 10 ", 25,4 смДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум прямі ножиці для стрижки собак (S.MT10S)

Код товару: 250656903
Davis Majutsu Titanium Straight 10 ", 25,4 смДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум прямі ножиці для стрижки собак (S.MT10S)
  • 19 314 18 348 кешбек 229,35
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Davis DavisВиробник

Інвестуйте в якість, комфорт і довговічність! Після роботи прямими ножицями для стрижки собак Davis Majutsu Titanium ви більше не захочете використовувати ніякі інші.

Інструмент значно знижує трудомісткість і сприяє меншій стомлюваності рук і тіла.

При цьому якість роботи і продуктивність істотно зростають за рахунок можливості стригти точніше і швидше.

Ножиці для грумінгу ДЕВІС МАЙЖИТЦУ ТІТАНІУМ виготовлені з японської нержавіючої сталі марки 440С, яка відрізняється високою міцністю і твердістю.

Модель має чорне титанове покриття для неперевершеної довговічності інструменту.

Леза з потрійною заточуванням для ідеальної гостроти в значній мірі допомагають зменшити опір інструменту при стрижці, при цьому гострота заточування зберігається навіть при частому використанні.

З ножицями Davis Majutsu Titanium ви назавжди забудете, що таке стомлюваність або судоми рук при високій інтенсивності роботи.

Чому варто купити ножиці для грумінгу Davis Majutsu Titanium Straight: універсальний професійний інструмент преміум класу для грумінгу; ергономічний дизайн; плавний хід забезпечує ідеально рівний зріз та чіткі лінії; виготовлені з високоякісної японської нержавіючої сталі 440С (твердість по Роквеллу 58-59), яка славиться твердістю і міцністю; чорне титанове покриття - максимум зносостійкості, плюс надійний захист від корозії і гострота лез надовго, покриття не тріскається і не відшаровується навіть через роки експлуатації; додатковий бонус чорного покриття – відсутність яскравих відблисків, що знижує дискомфорт тварини, і зручність роботи з білої і світлою шерстю; спеціальна заточування ріжучої кромки лез забезпечує гладкий і швидкий зріз навіть при стрижці жорсткою і грубої вовни, «не закушуючи» при цьому окремі шерстинки; кільця ножиць розташовані на різних рівнях, мають спеціальний упор для пальця і силіконові вкладиші на внутрішній стороні, що в сукупності значно знижує навантаження на пальці і кисть, не дозволяє пальцях ковзати при роботі (вкладиші при бажанні можна зняти для очищення або збільшення внутрішнього діаметра кілець); силіконовий упор гасить удари кілець один про одного, що робить процес стрижки менше стресових для вихованця; високоточний регулятор натягу виготовлений з штучного алмазу, плавно і швидко регулює відстань між лезами для роботи з різними типами вовни.

Ножницы поставляются в жестком футляре в комплекте со специальным маслом по уходу за лезвиями. Прямые ножницы для груминга 8,5" (арт. S.MT8S).

Предназначены для стрижки собак малых и средних пород, инструмент будет также удобен начинающих мастеров: – общая длина: 21,6 см; – длина рабочего полотна (от винта до кончиков): 11,3 см; – внутренний размер колец с вкладышем:1,6х2,1 см; – вес ножниц: 0,084 кг; – вес в футляре: 0,338 кг; – габаритные размеры футляра (ДхШхВ): 27,6х8,8х3,6 см. Прямые ножницы для груминга 10" (арт. S.MT10S).

Идеальны для стрижки собак крупных пород: – загальна довжина: 25,4 см; – довжина робочого полотна (від гвинта до кінчиків): 15,6 см; – внутрішній розмір кілець з вкладишем:1,6х2,1 см; – вага ножиць: 0,120 кг; – вага в футлярі: 0,373 кг; – габаритні розміри футляра (ДхШхВ): 27,6х8,8х3,6 див. Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Majutsu Titanium Straight 10 ", 25,4 смДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум прямі ножиці для стрижки собак (S.MT10S)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки