Davis Majutsu Titanium Curved 10 ", 25,4 см ДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум ножиці вигнуті для стрижки собак (S.MT10C)

Код товару: 250657603
Davis Majutsu Titanium Curved 10 ", 25,4 см ДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум ножиці вигнуті для стрижки собак (S.MT10C)
  • 19 314 18 348 кешбек 229,35
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Davis DavisВиробник

Інвестуйте в якість, комфорт і довговічність! Після роботи вигнутими ножицями для стрижки собак Davis Majutsu Titanium ви більше не захочете використовувати ніякі інші.

Вони гарантують красу і плавність ліній, подарують задоволення від швидкої і якісної роботи.

Інструмент значно знижує трудомісткість і сприяє меншій стомлюваності рук і тіла.

При цьому якість і продуктивність істотно зростають за рахунок можливості стригти точніше і швидше.

Ножиці для грумінгу ДЕВІС МАЙЖИТЦУ ТІТАНІУМ виготовлені з японської нержавіючої сталі марки 440С, яка відрізняється високою міцністю і твердістю.

Модель має чорне титанове покриття для неперевершеної довговічності інструменту.

Леза з потрійною заточуванням для ідеальної гостроти в значній мірі допомагають зменшити опір інструменту при стрижці, при цьому гострота заточування зберігається навіть при частому використанні.

З ножицями Davis Majutsu Titanium ви назавжди забудете, що таке стомлюваність або судоми рук при високій інтенсивності роботи.

Професійна стрижка деяких порід собак (пуделів, шпицов, чорних тер'єрів, був'є, керрі блю тер'єрів, пшеничних тер'єрів, цвергшнауцерів та інших) вимагає округлих плавних ліній, цікавих форм, підкреслюють природний силует тварини.

За допомогою вигнутих ножиць можна домогтися бажаного результату набагато швидше, буквально за декілька рухів.

Чому варто купити ножиці для грумінгу Davis Majutsu Titanium Curved: універсальний професійний інструмент преміум класу для грумінгу; ергономічний дизайн; плавний хід дає рівний зріз; дозволяють відпрацьовувати опуклі (округлість мордочки, жилетка у пуделя) і увігнуті форми (область пахової складки); виготовлені з високоякісної японської нержавіючої сталі 440С (твердість по Роквеллу 58-59), яка славиться твердістю і міцністю; чорне титанове покриття - максимум зносостійкості, плюс надійний захист від корозії і гострота лез надовго, покриття не тріскається і не відшаровується навіть через роки експлуатації; додатковий бонус чорного покриття – відсутність яскравих відблисків, що знижує дискомфорт тварини, і зручність роботи з білої і світлою шерстю; специальная заточка режущей кромки лезвий обеспечивает гладкий и быстрый срез даже при стрижке жесткой и грубой шерсти, «не закусывая» при этом единичные шерстинки; кольца ножниц расположены на разных уровнях, имеют специальный упор для пальца и силиконовые вкладыши на внутренней стороне, что в совокупности значительно снижает нагрузку на пальцы и кисть, не позволяет пальцам скользить при работе (вкладыши при желании можно снять для очистки или увеличения внутреннего диаметра колец); силиконовый упор гасит удары колец друг о друга, что делает процесс стрижки менее стрессовым для питомца; высокоточный регулятор натяжения изготовлен из искусственного алмаза, плавно и быстро регулирует расстояние между лезвиями для работы с разными типами шерсти.

Ножницы поставляются в жестком футляре в комплекте со специальным маслом по уходу за лезвиями. Изогнутые ножницы для груминга 8,5" (арт. S.MT8С).

Предназначены для стрижки хвостов, ушей, груди, помпонов собак малых и средних пород: – общая длина: 21,6 см; – длина рабочего полотна (от винта до кончиков): 10,5 см; – внутренний размер колец с вкладышем:1,6х2,1 см; – вес ножниц: 0,085 кг; – вес в футляре: 0,342 кг; – габаритні розміри футляра (ДхШхВ): 27,6х8,8х3,6 див. Зігнуті ножиці для грумінгу 10" (арт. S. МТ10С).

Ідеальні для стрижки собак великих порід: – загальна довжина: 25,4 см; – довжина робочого полотна (від гвинта до кінчиків): 15,6 см; – внутрішній розмір кілець з вкладишем:1,6х2,1 см; – вага ножиць: 0,119 кг; – вага в футлярі: 0,375 кг; – габаритні розміри футляра (ДхШхВ): 27,6х8,8х3,6 див. Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Majutsu Titanium Curved 10 ", 25,4 см ДЕВІС МАЙЖІТЦУ тітаніум ножиці вигнуті для стрижки собак (S.MT10C)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки