Цифр. фотокамера Panasonic DC-GH6 Body (DC-GH6EE)

Код товару: 251975803
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розмір матриці
  • Кількість ефективних пікселів
  • Охоплення кадру
  • Діагональ LCD-дисплея
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Panasonic PanasonicВиробник

НОВИЙ СЕНСОР 25,2 МП

Камеру LUMIX GH6 вперше оснащено 25,2-мегапіксельним сенсором Live MOS стандарту Micro Four Thirds™. Через відсутність низькочастотного фільтра його конструкція дозволяє отримати більше пікселів та більшу роздільну здатність для забезпечення надзвичайно реалістичних деталей. Вища швидкість зчитування датчика забезпечує записування відео з роздільною здатністю C4K/4K та частотою кадрів 120p та серійну зйомку зі швидкістю 75 кадрів на секунду з використанням електронного затвора, що також мінімізує викривлення зсувного затвора.

НОВИЙ ПРОЦЕСОР ОБРОБКИ ЗОБРАЖЕНЬ VENUS ENGINE

Новий процесор Venus Engine забезпечує приблизно вдвічі більше потужності обробки, ніж раніше, виконуючи високошвидкісну обробку більшої кількості пікселів нового сенсора та передавання відео з вищою роздільною здатністю та вищою швидкістю передачі даних. Якість зображення також значно покращено. Нова інтелектуальна обробка деталей пропонує вищу роздільну здатність та нову оптимізацію зменшення шуму у форматі 2D та високопродуктивне шумоподавлення у форматі 3D (для відео). В результаті отримуються природні об'ємні зображення з мінімальним шумом навіть із високою чутливістю. Високоточне підвійне тривимірне кольорове регулювання покращує відтворення кольору (за яскравістю, насиченістю та відтінком), що забезпечує більш точні та виразні кольори.

НЕОБМЕЖЕНА ЗА ЧАСОМ ВІДЕОЗЙОМКА У ФОРМАТІ 4:2:2 10 БІТ, C4K/4K 60P/50P

Перша камера LUMIX, що пропонує зйомку на внутрішній носій у форматі 4:2:2 10 біт C4K/4K 60p/50p, GH6 забезпечує необмежений час записування* за використання при рекомендованій робочій температурі**. Ідеальний варіант для малих знімальних груп та вибагливих умів, коли необхідні мобільність та висока якість. Також підтримується одночасно внутрішня та зовнішня зйомка через вихід HDMI.

ЗАПИС З HFR/VFR 10 БІТ

Запис slow-motion з високою роздільною здатністю, що набуває популярності в останній час у відеовиробництві, тепер стає можливим завдяки відеозйомці з аудіо у форматі HFR (з високою частотою кадрів) C4K/4K 10 біт 120p/100p. LUMIX GH6 також пропонує широкий діапазон режимів запису ALL-Intra 10 біт для передового редагування, тому ви можете знімати відео у форматі FHD 240p/200p HFR та FHD 240 кадр./з VFR (зі змінною частотою кадрів). У режимі VFR можна записувати відео з 12,5-кратним надуповільненням (FHD 10 біт 24p/300 кадр./с).

ЗАПИС З РОЗДІЛЬНОЮ ЗДАТНІСТЮ 5,7K У ФОРМАТІ 10 БІТ 60P/50P

З режимами 5,7K (5728x3024) 4:2:0 10 біт 60p/50p (17:9) та анаморфним 5,8K (5760x4320) 30p/25p/24p 4:2:0 10 біт (4:3) LUMIX пропонує більшу роздільну здатність і частоту кадрів, ніж будь-коли раніше, забезпечує найкращі можливості для високої якості зображення, універсальності та діапазону виразності, що необхідні для кіно, телебачення та всіх типів відеозйомки.

ВПЕРШЕ У LUMIX: ВІДЕОЗЙОМКА З ВИКОРИСТАННЯМ КОДЕКА APPLE PRORES

За використання картки CFexpress Type B (MOV, 5,7K, 5728x3024, 29.97p/25.00p/24.00p) можна записувати на внутрішній носій відео з кодеком ProRes 422 HQ і ProRes 422, що забезпечує високу якість зображення з низьким стисненням. Це значно зменшує навантаження на комп'ютер під час подальшої обробки та дозволяє виконувати NLE (нелінійне редагування) без перекодування, що спрощує знімальний процес від початку до кінця.

ПІДВІЙНА СТАБІЛІЗАЦІЯ ЗОБРАЖЕННЯ DUAL IS 2 НА 7,5 СТОПІВ

Підвійна стабілізація зображення Dual IS 2 за 5 осями поєднує управління стабілізацією камери та OIS об'єктива, забезпечуючи корекцію на 7,5 стопів

ЗАДНІЙ МОНІТОР ІЗ НАХИЛОМ ТА ВЕЛИКИМИ КУТАМИ ОГЛЯДУ

Перша камера серії LUMIX G, яка оснащена заднім монітором із нахилом та великими кутами огляду. Для зручного використання монітора з нахилом та великими кутами огляду його можна обертати, навіть коли до камери під'єднані кабелі HDMI або USB. Це забезпечує більшу гнучкість перегляду монітора, коли камера під'єднана до зовнішнього записуючого пристрою або іншого пристрою.

ПІДВІЙНИЙ РОЗ'ЄМ ДЛЯ КАРТ ПАМ'ЯТІ ДЛЯ ГНУЧКОГО КЕРУВАННЯ ДАНИМИ

Камера LUMIX GH6 підтримує відеозйомку з високою частотою кадрів із подвійним гніздом картки пам'яті* для картки CFexpress (CFexpress Type B) та картки пам'яті SD (UHS-I/UHS-II із класом швидкості UHS Speed Class 3, UHS-II із класом швидкості Video Speed Class 90). Це дозволяє використовувати різні носії для записування залежно від потреб зйомки.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО КАМЕРУ LUMIX GH6

Камера LUMIX GH6 забезпечує потреби професійних творців фільмів щодо підвищеної якості зображення, мобільності, масштабованості та всіх аспектів відеовиробництва.

Залишити відгук проЦифр. фотокамера Panasonic DC-GH6 Body (DC-GH6EE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки