Coastal Turbo Scratcher 40х4,5 см Костал Турбо інтерактивна іграшка когтеточка для котів (70128_ASTCAT)

Код товару: 250852803
Coastal Turbo Scratcher 40х4,5 см Костал Турбо інтерактивна іграшка когтеточка для котів (70128_ASTCAT)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Coastal CoastalВиробник

Інтерактивна іграшка для котів Coastal Turbo Scratcher подарує вашому вихованцеві годинник розваги з м'ячем, що котиться по треку, і можливість точити кігті за допомогою картонній когтеточки.

Що входить в комплект котяча м'ята допоможе зробити іграшку максимально привабливою для кота.Чому варто купити іграшку когтеточку для котів Coastal Turbo Scratcher:допоможе зменшити нудьгу, занепокоєння і руйнівну поведінку вашого вихованця;безпечна гонка кота за котиться по треку м'ячем, при цьому м'яч не вислизне, не загубиться;екологічна когтеточка з гофрокартону, яка по довговічності не поступається виробам з сизалю, для ще більшої привабливості когтеточки у комплект включений пакет з котячою м'ятою;нековзні ніжки допомагають іграшці залишатися нерухомою і стійкою на гладких і твердих поверхнях, наприклад, на ламінаті або плитці.І це ще не все! Кігтеточила в центральній консолі іграшки можна замінити на контейнер-плантатор Coastal Turbo Cat Grass з травою для котів.

У комплект включені піддон з сіткою, грунт і зерна органічної пшениці для пророщування.

Оптимальний розмір і форма дозволяють виростити рівний, густий «газон», який зручний для поїдання котом.

Конструкція з піддону і сітки забезпечує рівномірність пророщування і не дозволяє домашньому вихованцеві ритися в грунті.

Періодичне поїдання паростків пшениці покращує травлення у вашого вихованця, зменшує утворення грудок шерсті в шлунку, служить додатковим джерелом вітамінів, особливо фолієвої кислоти, і мінералів.

Крім того, відпаде необхідність турбуватися про домашніх рослинах, на які раніше робив ваш пухнастий улюбленець.Габаритні розміри і комплектація:габаритні розміри іграшки (Діам.хВ) – 40х4,5 см;картонна когтеточка – діаметр 25,5 см (1 шт);м'яч пластиковий – діаметр 4 см (1 шт);котяча м'ята – 1 пакет.

Залишити відгук проCoastal Turbo Scratcher 40х4,5 см Костал Турбо інтерактивна іграшка когтеточка для котів (70128_ASTCAT)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки